LE - uleiul este mobil 1 0w40, nu 40w40 cum am scris mai sus.
Logan Ph2 Laureate Bleu Mineral, Masina Romaneasca Pentru Strazi Romanesti
Collapse
X
-
nu le-am schimbat eu, dar din cate imi amintesc ornamentele nu le-a scos. a scos toata bucata de plastic pe care se pun aeratoarele de la stanga si dreapta volanului. cochilia se demonteaza relativ usor pt ca am vazut ca este prinsa in niste clipsuri. dupa ce a demontat aparatoarele volanului si plasicul din dreapta si stanga volanului pus si simplu a tras de cochilie si a iesit. parca aasa a demontat-o. daca ma insel sa ma contrazica un coleg care stie mai bine.
ps - cauta tutorialele lui crististreulea
@jelly...... decat sa bag banii in tot felul de chestii, dupa care ma plimb cu masina numai prin orasul meu, mai bine strang banii si fac o calatorie la munte, la mare sau la o regionala logan club, unde ma relaxez, ma distrez si imi fac noi prieteni.Last edited by dan08; 21 August 2010, 21:00.sigpic
Comment
-
consola centrala nu a scos-o. se scoate doar o bucata de plastic dintre volan si conola centrala, care este si ea prinsa prin clipsuri. din cate am vazut totul e clipsat pe acolo. chiar imi era teama ca va rupe ceva cand il vedeam cum trage cu tarie de bucatile alea de plastic. dar omul stia ce face, nu s-a intamplat nimic rau. singurele suruburi pe care le-a desfacut au fost 2 la aparatoarea de sub volan si la placa cu bordul, 4 bucati. ordinea de demontare a fost urmatoarea: capacul de sub volan prins cu 2 suruburi, aparatoarea de deasupra volanului, plasticul din stanga, plasticul din dreapta, cochilia, bordul.
mai bine arunci o privire DEMONTARE BORDsigpic
Comment
-
@Tdan ti-a demontat 100% si consola centrala ca de nu.... singura posibilitate sa demontezi plasticul de linga volan e sa-l fortezi pina rupi clipsurile de prindere.
Uite si o poza cum am demontat ca sa te convingi.....Attached Files
Comment
-
Comment
Comment