Interesanta masina.Multi km fara incidente neplacute.Numai bine
Black Car-bv-78-kel
Collapse
X
-
Tu deja il ai montat si stiu ce inseamna sa-l dai jos acum. Pe cand el abia si-l luase si ma gandeam sa-i dau un sfat ! stii vorba aia : fa ce spune popa..nu ce face popa
Niciodata nu trebuie sa te iei dupa cineva de aici ci , primind idei, le analizezi singur si vei lua decizia corecta pentru tine !
Tu stii de cand ii zic sibianului sa dea cotiera aia jos si sa schimbe culoarea huselor de masina?? tot degeaba ). Dar garantez ca va veni candva schimbarea lor. ( glumind, bineinteles)
In alta ordine de idei, inteleg faza cu numele de pe portbagaj al tau si-al fiului tau dar cel care-ti va merge in spate si-ti va vedea insemnele n-o sa stie istoria lor si le catalogheaza elemente kitch !
Sa auzim de bine !!
Sibiene..TE PUPsigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
salut. frumoasa masina si apreciez grija pentru ea, sa o faci cat mai frumoasa. as avea si eu cateva observatii. coada de rechin mi se pare de cel mai prost gust. mai lipseste sa-ti pui si stikere cu turbo sau amg etc. se vede ca e logan si logan va ramane. a doua observatie este legat de husa de volan. daca ai gasi undeva sa-ti imbraci volanul in piele adevarata in mod profesional, ar da mult mai bine. si a treia observatie este la pragurile care ar trebui sa completeze bara fata si spate. ma uitam la poze si imi spuneam ca ceva lipseste, ceva nu era bine si apoi am vazut ca lipseau pragurile. este ca un puzzle care are o piesa lipsa sau ca o treaba pe jumatate facuta si in opinia mea o treaba o faci pana la capat, ori deloc. mai bine putin tuning si cu bun gust decat mult si incarcat ca bradul de craciun, ca poate apoi iti vad masina pe .... tuningmioritic.ro.
succes la lucrari si cel mai important... drumuri fara evanimente.sigpic
Comment
-
foarte misto masina! sa o porti sanatos!!! si ea pe tine...
m-ar interesa si pe mine niste "dungi" din astea cum ai tu! poti sa imi faci si mie? contra cost...
pastreaza masina cum o vrei tu, lasand sau scotand ceva de pe ea!
Comment
-
Salut,dungile sant facute si montate de o firma de aici din brasov,eu te ajut daca se poate dar din cate vad esti din botosani asta insemnand ca montajul iti apartine si sa stii ca e destul de greu.Si eu am crezut ca e simplu dar necesita ceva indemanare lipitul lor.
Cum vrei,pastram legatura si se rezolva daca e.sigpic
Comment
-
frumoasa masina ,dar singurele dezavantaje sunt alea zist de Thejock3r si cu pragurile stai linistit ca si eu le am tot de patru ani si nu au nimic..o sa schimbi masina si pragurile alea nu ruginesc...bafta in continuare.si asculta sfaturi ca si eu ziceam ca nu dau jos si dupa ce am dat am vazut ca e mai bine asa ca gandestete bine noi iti vrem binele nu raul spor la treaba in continuare.sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
salut,o sa mai dau jos asa putin din ce consider ca chear e in plus,deocamdata am scapat de baghetele cromate de la geamuri.
In privinta pragurilor nu stiu ce sa zic,le am in garaj gata vopsite dar nu sant prea convins de montajul lor,dar am sa fac o proba si daca e ok o sa le las.
SALUTARI SI RAMANETI PE DRUM!!!sigpic
Comment
-
Pentru mine dak as avea-o la nivelul asta pe a mea ar fi ,un vis implinit ,felicitari pt reusite si continua sa ne uimesti cu adorabila masinuta,arata super si sper ca esti mandru ,eu as fi.Numai drumuri bune si respect.sigpicRespecta si vei fi respectat
Comment
-
Salut colegu,mersi pt complimente si am sa incerc sa iau cate ceva din toate sfaturile date de voi.
Ai sa reusesti si tu intr-un final sa iti faci masinuta sa arate asa cum doresti tu si ai sa fii tare multumit de reusita.
VA SALUT SI RAMANETI PE DRUM!!!sigpic
Comment
Comment