Black Car-bv-78-kel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salutare colegi,am revenit in tara si ne apucam de treaba,deci continuam investitile in machina!!!
    sigpic

Comment

Bine ai revenit !!
      sigpic

Comment

masina e super...dar...coada de rechin cromul si literele ''custom''....strica toate modificarile...
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Nu am mai postat alte poze mai recente dar nu mai exista nimic de crom pe masina acum,am mai dat jos din ele.
          Deci am mai tinut cont si de sfaturile unor colegi.
          VA SALUT SI RAMANETI PE DRUM!!!
          sigpic

Comment

k...stiu ca gusturile nu se discuta...dar...stii..ce este urat urat ramane...

daca ai dat jos coada de rechin si cromu si literele e super masinuta..niste dungi mi-as pune si eu...mai precis una singura....cat ma costa si cine o pune oare??
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Sa stii ca nu e scump,eu am dat pe toate cam 200 de lei cu tot cu montaj si cum tu spui ca ai vrea numai una e mult mai ieftin.
              Totul se calculeaza in functie de cat colant intra in modelul dorit si cam atat,eu aici in brasov le-am pus.Spor la treaba!!!
              sigpic

Comment

si colantul ala e gros? rezista oare la intemperii...vreme....soare?? au zis ceva?
                sau e colant...pur si simplu? A fost facut oare ptr scopul asta ?

Comment

arata bine masina.....exceptand inscrisurile de pe portbagaj (am citit de la ce vin) masina da bine si in special cozorocul.....sa ai bafta de ea si multi km
                  Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

frumos ligheanu,imi place culoarea si stopurile fumuri
                    sigpic

Comment

Salut,eu cred ca e ok cu colantul odata ce firma unde l-am montat se ocupa cu inscriptionari auto,deci ma gandesc ca s-au gandit totusi la varianta soare,intemperii etc.....
                      SPER SA NE VEDEM CAT MAI MULTI LA INTALNIREA DE LA SIBIU!!!
                      sigpic

Comment

Salutari colegi,intalnirea de la sibiu a fost un real succes pt toti participantii in special pt organizatorii de logan club sibiu,eu personal sant foarte multumit ca am participat si scriu toate aceste lucruri aici deoarece am avut placuta surpriza sa fiu abordat de cei de la prima tv carora le-am dat un mic interviu in legatura cu masina si toate dotarile ei.
                        Personal pt mine e o realizare sa aflu ca multora le-a placut masina mea si asta e si scopul pana la urma a tuturor investitilor facute in ea.
                        Sper pe viitor sa reusesc sa mai adaug cate ceva si sa am parte de satisfactia de care am avut parte la sibiu si le mai multumesc inca o data celor care au avut numai vorbe de lauda la adresa masinii mele BV-78-KEL si sa ne vedem sanatosi la intalnirea de la cluj!!!
                        VA SALUT,RAMANETI PE DRUM SI NU UITATI CA OMUL NU S-A NASCUT CU PIESE DE SCHIMB!!!DECI,GRIJA IN TRAFIC!!!
                        sigpic

Comment

Foarte frumoasa masina ta nu am ce zice , dupa parerea mea ( si am dreptul la aceasta parere:P) este cel mai frumos logan . Sa ai mare grija de ea .

Intr-o zi asa peste multi ani sper sa arate si loganul meu cam la fel , ceea ce nu cred ca o sa fie posibil ;))
                          Last edited by ForZza; 11 August 2009, 16:23.

Comment

Mersii colegu pt apreciere si tot ce conteaza este sa iti faci masina asa cum doreste inimoara ta si sa sa iti placa tie de cate ori o privesti.
                            Cu putina vointa si rabdare poti reusii si tu sa iti aduci masina la orice aspect doresti cu toate ca la noi este foarte greu cu banii dar impatimitii de masini reusesc mereu sa gaseasca resurse de bani pt a mai aduce cate o imbunatatire masinii cat ar fi ea de mica.
                            Nimeni nu ne poate lua placerea asta,placerea de a fi loganist de 5 stele!!!
                            sigpic

Comment

misto masinuta.ma tot uit dupa ea prin ghimbav de cand ai luat-o.keep going man
                              sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Mersi colegu de apreciere!!!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google