o super masina si un super om.....felicitari si sa ne traiesti 1000 de ani fara reparatii
Black Car-bv-78-kel
Collapse
X
-
Salutari colegii,imi pare rau adyxzz dar nu te mai pot ajuta deoarece nu mai am asa ceva.
Persoana din pitesti care mi-a adus si mie nu mai este in tara si nu am pe altcineva sa aduca.Dar poti merge la orice dealer dacia si sa te interesezi pt ca acolo sigur ai sa gasesti.
Salutari domnu STRESU,continua cu investitia si ai sa ma depasesti curand.Eu am ajuns la 74 milioane investitie,cand te apropii sa ma anunti
VA SALUT SI RAMANETI PE DRUM!!!sigpic
Comment
-
Salut colegu,prelungirile mi le-a adus colegul nostru de club bobok care le-a comandat de la cineva din bucuresti.Pretul a fost 350 de ron cu tot cu praguri dar eu nu le-am pus pe masina.
Pt fata si spate costa 200 de ron si nu esti obligat sa cumperi si pragurile,daca doresti ia legatura cu el si poate rezolvati treaba.
VA SALUT SI RAMANETI PE DRUM!!!
astazi am finalizat operatiunea JOS TOT CROMUL DE PE MASINA,deci am tinut cont si de sfaturile colegilor care au scris aici.sigpic
Comment
-
Salutari colegu,am dat jos tot cromul de pe masina si nici nu o sa mai pun altul.Se da usor jos dar depinde cat de tare a prins pe caroserie pt ca eu la scrisul ala de crom si la coada de rechin a trebuit sa dau cu degresant si am polisat dupaia locul sa iasa luciul la loc.Cromul de pe manere si baghetele la usi l-am tras jos pur si simplu si am dat cu putin spirt si gata.Asta e cand vrei sa iti faci o dambla si constati ca nu e la locul ei si de bun gust si au avut dreptate colegii care mi-au atras atentia prin posturile lor in legatura cu cromul.
Comment
-
Colega....mai baga ceva poze, sa mai vedem si noi.....sau este secret?
Faina!
Bafta si sa ne vedem sanatosi la Cluj!
Comment
-
Salutari domnii mei colegi,astazi am sa fac niste poze si am sa le postez pt impacarea celor care m-au sfatuit sa dau jos TOT CE STRALUCEA pe masina si au avut dreptate.
Nu e nici un secret SIBIANU doar ca nu prea am avut timp,sa ne vedem sanatosi la cluj!!!
Comment
-
Salutare colegi,am facut azi niste poze cu noul look fara picatura de cromAttached Files- HPIM6605.JPG (1.68 MB, 84 views)
- HPIM6606.JPG (1.67 MB, 77 views)
- HPIM6607.JPG (1.79 MB, 68 views)
- HPIM6608.JPG (1.77 MB, 59 views)
- HPIM6609.JPG (1.41 MB, 52 views)
- HPIM6610.JPG (1.61 MB, 28 views)
- HPIM6611.JPG (1.50 MB, 31 views)
- HPIM6612.JPG (1.68 MB, 30 views)
- HPIM6613.JPG (1.62 MB, 29 views)
- HPIM6614.JPG (1.77 MB, 30 views)
sigpic
Comment
Comment