Black Car-bv-78-kel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ma omori frate,eu am dat jos cromul pus de mine pe masina,nu ma apuc de dat jos cromul pus de producator si ala chear nu il dau jos chear daca postati 1000 de insi impotriva lui,ala are rostul lui si acolo ramane.
    LASA CA TE LAMURESC MAINE LA INTALNIRE.
    VA SALUT SI RAMANETI PE DRUM!!!

Salutare colegi,sper sa va placa pozele postate de mine la pagina 3 cu noul look al masinii mele dupa ce am dat jos tot cromul pus de mine pe masina.Da mult mai bine asa si multumesc colegilor care au postat impotriva cromului si mi-am dat seama ca aveau dreptate.
    Last edited by kelu; 20 August 2009, 07:52. Reason: Automerged Doublepost
    sigpic

Comment

foarte frumoasa domnu kelu.....arata intr-un mare fel, ca si inainte dealtfel, iti mai lipsesc niste fete de usi de ph2 si esti brici
      sigpic
      Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

Da colegu,imi plac cum ti-au venit fetele de ph 2 dar eu mai astept.
        Deocamdata am de gand sa imi pun xenoane pe proiectoare si mai vedem dupaia.
        sigpic

Comment

Dragi colegi astea sant poze de la intalnirea LOGAN CLUB BRASOV de astazi,cateva binenteles
          Attached Files
          sigpic

Comment

ZBY nu are de gand sa intre si el in club? ;)
            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Salutari,ZBY are alte preocupari mai importante si nu are el timp de logan club brasov.
              Poate se insoara curand si eventual dupaia are mai mult timp
              sigpic

Comment

Poze cu masina mea de la INTALNIREA NATIONALA SIBIU,iulie 2009.
                Pozele sant dintr-un cotidian sibian si ma bucur ca a aparut si masina mea prin poze!!!
                Attached Files
                Last edited by kelu; 21 August 2009, 16:20.
                sigpic

Comment

Salutare colegi,azi am fost cu gaza mica la belvedere spre poiana brasov si am facut niste poze,sper sa va placa
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

asa colegu, initiaza-l si pe ala mic in tainele Logan CLub, poate o sa impartaseasca aceeasi pasiune
                    sigpic
                    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

Categoric colegu,e inebunit dupa masina lu tati si deja va stie pe toti din club dupa nume si care e masina fiecaruia.
                      Fiecare alege ce ai place si el are tendinte mari spre automobilism dar mai vedem.A vazut pozele de miercuri de la intalnire si i-am promis ca il duc sambata sa vada unde s-a tinut intalnirea.
                      sigpic

Comment

Salutare,la intalnirea de la cluj din septembrie o sa facem schimb de opinii colegu si sigur acolo ne intalnim cu cei pasionati de logan si doua zile avem ce vedea si binenteles distractie la maxim!!!
                        sigpic

Comment

Salutare colegii,sper sa ma intalnesc cu unii dintre voi maine la intalnirea nationala de la cluj!!!
                          AMR-15 ORE si incepe cheful de doua zile de la cluj,tot timpul din lume pt sfaturi,idei si toate cele!!!
                          sigpic

Comment

Kelu nu esti cam mic sa conduci masina aia? Tata stie ca ai plecat cu masina de acasa?

Comment

Are timp colegu sa invete si copii sant atrasi de masini la maxim,mai ales ca au posibilitatea sa vada super masini pe strazi in ziua de azi,nu ca noi cand jucam stop a mea numai pe batranele noastre dacii.
                              Asta e,fiecare cu hobby-ul lui,noi avem microbul logan si ne place asa!!!
                              sigpic

Comment

Bravo Kelu! Dintre toate masinile de la intalnirea de la Cluj masina ta i-a placut sotioarei mele cel mai mult.
                                PS. I-a placut si loganul ala de Cluj ce ajungea pe jos, dar nu crede ca-i practic deloc.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google