Black Car-bv-78-kel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mersii colegu,doar stii cum santem noi astia cu microbul logan,investim,investim si iar investim si cand credem ca am terminat vedem ceva nou la cineva si o luam de la capat!!!
    Fiecare face modificari masinii sale in functie si de hobby-urile lui iar daca eu aduceam masina la stadiul colegului de la cluj nu mai puteam cobora de pe asfalt niciodata si nu asta vreau,mai am si drumuri frumoase la padure,la peste,cu prietenii la gratar,deci alegerea a fost facuta si in functie de toate astea.
    Frumoasa intalnirea de la cluj,am avut o noapte de pomina cu cei din bucuresti si va astept pe toti la intalnirea de la brasov din februarie sa facem un om de zapada si la mult vin si tuica fiarta.
    VA SALUT SI RAMANETI PE DRUM!!!
    sigpic

Comment

esti tare kelu ,mi`a placut sincer de tine ca om , esti super de treaba si ma bucur ca ti`a placut sa stai langa fitzosii de bucuresti )
      numai bine si abia astept sa ne revedem.

Comment

Salutare cataFOF,placerea a fost de partea mea si fara voi nu aveam cu cine sa ma distrez in halul ala,astept cu nerabdare sa veniti la intalnirea din februarie de la brasov si sant sigur ca o sa facem o paranghelie mai mare aici si o sa avem mana libera la distractie.
        O sa am grija sa alegem o locatie unde putem sa stam pana dimineata la foc,palinca pt design,la sticla binenteles,vin fiert,muzica la blana si cu putin noroc si multa zapada sa ne destrabalam cat vrem.
        Am vorbit si cu GMV mai inainte si i-am spus ca o sa am ajutoare de nadejde la grataru din brasov pt ca mi-a placut de el cum s-a implicat la cluj si binenteles daca vrea sa mai faca,i-o fii ajuns mirosul de carne de la cluj!!!!!!!!!!!!!!!!
        VA SALUT CU RESPECT PE TOTI SI MAI VORBIM!!!
        sigpic

Comment

Ca sfat nu iti pune xenon pe proiectoare deoarece in cazul in care este ceata nu mai vezi nimic ......in rest arata bine cum este acum .....poate ne vedem pe la o intalnire de la voi cand mai ajung pe la Brasov
          In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
          sigpic

Comment

Am inteles GMV,mersii de sfat.Atunci o sa me reorientez spre faza lunga care o am cu bec normal si arata ca naiba aseara cand eram pe drum si dadeam pe lunga si din lumina aia frumoasa alba aparea lumina aia galbena de la faza lunga.
            Pe faza lunga cred ca e ok nu???????

Mersii GMV,dar macar pe faza lunga sa imi pun ca am bec normal si se vede ca naiba cand dai din scurta pe lunga,din culoare alba in galbenul ala urat.
            Cred ca are efect pe faza lunga xenonul nu?
            Last edited by kelu; 28 September 2009, 09:13. Reason: Automerged Doublepost
            sigpic

Comment

Da pe faza scurta , lunga nu e problema ....la proiectoare este ca se folosesc cand e ceata si daca ai xenon vezi doar o perdea alba in fata...care zic eu ca e deranjanta mai ales daca este intuneric
              In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
              sigpic

Comment

De unde ai luat prelungirea fatza?caut si eu de 1 an de zile

Comment

Originally posted by gmv97 View Post
                  Da pe faza scurta , lunga nu e problema ....la proiectoare este ca se folosesc cand e ceata si daca ai xenon vezi doar o perdea alba in fata...care zic eu ca e deranjanta mai ales daca este intuneric
                  no da-mi pace! ai fost tu pe ceata cu proiectoare cu xenon si n-ai vazut nimic? culmea ca si eu am fost si se vede foarte bine!
                  http://www.loganclub.ro/forum/masinu...e-t742p11.html

Comment

Salutare colegi,scuze,am fost plecat.Prelungirea am comandat-o impreuna cu cea din spate si cu pragurile de la un baiat din ploiesti.Am pe cineva care este in legatura cu el si iti pot da detalii daca doresti.
                    In legatura cu xenon pe proiectoare parerile sant impartite dar cei care au stiu cel mai bine.
                    sigpic

Comment

veneam asta vara de la Sibiu, obosit, dar trecand pe langa reprezentanta Dacia din Brasov, am uitat de toata oboseala si am facut ochii cat cepele caci am vazut un logan frumos. al tau era omule! atrage privirile precum magnetul, metalele!
                      MiNnRuZ

Comment

Salut cosmine,multumesc pt complimente.Acolo lucrez la reprezentanta dacia brasov si sant bucuros ori de cate ori face cineva un compliment despre masina mea!!!Acum o ora au fost facute niste poze cu masina mea cu scopul de promovare a LOGAN CLUB BRASOV si masina a fost aleasa sa apara intr-o revista,o sa le postez aici cat de curand,multumesc!!!
                        Last edited by kelu; 1 November 2009, 20:55.
                        sigpic

Comment

hai si iati pozele ca sunt gata
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

cu placere ...si sper ca au iesit pe gustul tau.
                            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google