Black Car-bv-78-kel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Frumoase poze,imi place masina(spatele parca e cam "incarcat"),locatia bine aleasa.
    Succes in continuare!
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

frumoasa masina, dupa cum ti-am mai zis!
      In opinia mea, fa ceva cu dungile albe de pe laterale, dar...tu decizi!
      Bafta si spor la tunarit!
      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

exact ce a zis si colegu D-FENS, scoate aia cu logan si 1.6 mpi si o sa arata mai bine, poate si fara sigla...

Comment

Salutare colegi,multumesc D-FENS pt apreciere si cu spatele am sa rezolv in viitorul apropiat si ideea mea e exact ce a spus si YNP_46,a gandit ca mine pt ca am sa scot scrisul de pe capota spate,inclusiv si emblema.
          SIBIENE multumesc de sfat,am vorbit si la cluj despre dungile alea dar momentan raman acolo,cand o sa ma satur de ele or sa zboare cu siguranta,eu am luat mereu in considerare orice sfat din partea colegilor dar momentan zic pas.
          VA SALUT SI RAMANETI PE DRUM!!!
          sigpic

Comment

Imi place masinuta,dungile alea albe sunt prea tari.Sper sa o vad in februarie cand o sa vin la voi..
            Numai bine.Bafta mai departe.
            sigpic

Comment

Salutare colegu,o sa ne intalnim la brasov in februarie cu siguranta si mai schimbam cate o parere impreuna.
              sigpic

Comment

Cum am spus dragi colegi de pozele facute pt promovarea LOGAN CLUB BRASOV in care apare masina mea,postez poza asta si sper sa va placa!!!
                Attached Files
                sigpic

Comment

si mai lauda si fotograful...
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

frumoasa poza...felicitari pentru masina man....sa ai ai grija de ea..numai bine..Respect
                    Last edited by matheo66c; 23 November 2009, 23:43.
                    sigpic
                    "BRABUS" STYLE

Comment

• Mersii colegu pt compliment,sper sa ne vedem la intalnirea regionala din februarie de la brasov!!!
                      VA SALUT SI RAMANETI PE DRUM!!!
                      sigpic

Comment

• Salutare domnilor,doresc sa va urez pe aceasta cale UN AN NOU FERICIT,MULTA SANATATE VOUA SI APROPIATILOR VOSTRII SI BINENTELES ANUL CE VINE SA NE ADUCA MAI MULTE INBUNATATIRI MASINILOR NOASTRE!!!
                        VA SALUT CU RESPECT SI RAMANETI PE DRUM!!!p.s-sa ne vedem cu bine la intalnirea din februarie de la brasov
                        sigpic

Comment

• la fel si tie si la toti membri. LOGAN CLUB.
                          sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• multumim omule lafel va dorim si noi de aici din bucuresti ,pentru voi si pentru toti un anmai bun cu tot ce va dorit s-a se indeplineasca bafta
                            stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• Praguri nu pui?

Comment

• Cam liniste pe aici....ne vedem la sfarsitul lunii
                                In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google