Black Car-bv-78-kel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Liniste din motive "tehnice"!
    Cum e copilul colega?
    Fi tare si hai printre noi......."tunarii"!
    Ne vedem la regionala!!!!
    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Salutare domnilor si copilul se obisnuieste incet incet SIBIENE,trebuie sa mergem inainte si sa depasim situatia asta.Sper sa ne vedem la regionala domnilor,placerea e de partea mea sa ne revedem ori de cate ori avem ocazia!!!Am facut si cateva poze revistelor in care a aparut masina mea si a lui sebii si care face reclama intalnirii din februarie de la brasov!!!
      VA SALUT CU RESPECT PE TOTI COLEGII DIN TARA!!!
      Attached Files
      sigpic

Comment

• Super tareee
        sigpic

Comment

• bafta omule, sa ne revedem la brasov cu bine

Comment

• Salutare fofule,la intalnirea de la cluj m-am distrat super cu voi bucurestenii si sant sigur ca si la brasov o sa fie la fel!!!
            VA SALUT SI RAMANETI PE DRUM!!!sa ne vedem sanatosi.
            sigpic

Comment

• Salutare domnilor,se pare ca situatia actuala cu noile aparate radar ne obliga sa ne adaptam din mers si sa evitam necazurile.Am reusit si eu sa imi pun pe masina o statie care acum e cel mai bun prieten al meu si o sa ma scoata din multe beleleAm ajuns in rand cu colegii nostrii care au inteles mai de mult ca statia are un rol important si te ajuta in multe situatii nu numai la radare.
              VA SALUT SI RAMANETI PE DRUM!!!
              sigpic

Comment

• sa fie primita kelule...spune si tu ce model de cb este ca ma intereseaza sa fac un raport calitate pret..Eu am una pe camion dar e scumpa,mare si destul de puternica (superstar 3900-17wati-700 ron ) Drive safe omule
                sigpic
                "BRABUS" STYLE

Comment

• Salutare domnul MATHEO66C,nu cred ca e o statie iesita din comun dar am probat-o si mie imi e suficient pe masina mica pt ca si eu pe camionul de la munca am o statie mai mare.Asta a mea este un tti si a fost 480 de lei cu antena si difuzor suplimentar si montajul in pret.Te salut si grija in trafic!!!
                  sigpic

Comment

• Salut, colegu, sa te bucuri de statie
                    Cred ca am fost prima persoana cu care ai probat-o, alaltaieri, la Bod.
                    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• Salutari domnul FANE,ai dreptate cu ce spui pt ca noi doi am vorbit la 10 minute dupa ce am montat-o.Te salut si drumuri bune sa ai!!!
                      VA SALUT SI RAMANETI PE DRUM!!!
                      sigpic

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google