Loganu meu 1,5 dci 85 cp prestige!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loganu meu 1,5 dci 85 cp prestige!!

Asta este masina mea !! Are schimbat cd-playeru cu unu nou marca alpine are in plus airbaguri laterale si garantie extinsa!! Si un ornament la evacuare!!
    Last edited by LOGANUTZU; 3 May 2009, 22:02.

Super masina.Daca as mai avea ocazia sa iau un Logan, asa ar fi.Motor de 85 cp,Airbag-uri laterale si sa fie echiparea prestige.
    Cumpar volan de Duster

Comment

Frumoasa masina cat ai dat pe ea?

Comment

ms mult pt urari si radu2008 de fapt parintii au dat mai precis 11.800 euro cam asa ceva parca!!

Comment

Frumoasa masina ... o reampare nu ii faci ? sa o duci la 105cp ?

Comment

NPoWer sincer sa treaca de garantie ca pe urma in urma remaparii pierzii garantia si mai e si extinsa daca o pierzi!! cand iese motoru din garantie cred ca o sa ii fac o remapare la 105 cp sa vad cum e !! si ms si pt urari de asemenea!!

Comment

nu pierzi nici o garantie nu te mai prosti ... garantia o pierzi numai la pitesti cu dtt si nici atunci nu isi bat capu ... nu dauneaza cu nimic si in primul rand ... la motorul tau e chiar pacat sa nu ii faci
              sigpicMy ride

Comment

ms deluxe pt sfat dar nu ii fac de acum remapare ca motorul nu e inca lasat la 11.560 care ii are si il uzez !! daca e o remapare poate pe la 30000-35000 km !! si daca e spunemi parerea despre masina la fel ca si ceilalti !!

Comment

Nu vrea tata sa o remapeze? Eu am remapat-o la 3500! Fugi si spune-i tatii!
                  Ce ai pe masina de 11800 euro? De banii astia luai o masina!

Comment

ms pt urari deluxe si detail daca nu vreau sa o remapez nu vreau !! acum sa revenim la topic si sa vb despre masina nu despre remapari si tuning te rog frumos!!

Comment

Atata timp cat masina poate "suferi" tuning atat la motor, cat si la oricare alte componente, de ce sa nu vb despre asta?
                      Doar nu oi vrea sa vb despre cat de stock e masina.

Comment

da cezar ai dreptate dar sa nu fiu criticat de ce nu o remapez?? ai dreptate sa vb si despre tuning nu am spus nu la tuning dar nu trebuie neaparat sa o remapez! si spunemi parerea despre masina cum e ea stock ! te rog!! la fel si ceilalti!!

Comment

are un cuplu de invidiat ( ma refer ptr Logan) dar fiabilitatea in timp nu i-o stiu ! mai sus ai zis de remapare SI tuning !
                          Numai bine
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

scopul acestui jurnal de ,,bord" e de accepta ideile celorlalti ... tu nu ai nimic modificat la masina ... toti am avut masina noua si stock la un moment dat ... apuca-te si inventeaza ceva ... cauta pe la baieti pe la masinile lor ... vezi ce idei au avut .. etc ..

io zic ca asta e scoupul threadului tau ... nu sa zicem toti wow ce frumoasa e noua ... o vedem zilnic la dacia

numai bine
                            sigpicMy ride

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google