Loganu meu 1,5 dci 85 cp prestige!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

deluxe ai dreptate dar momentan nu am de gand sa modific masina !! dar intr-un viitor nu foarte apropiat o sa o modific!! dar pana atunci asa ramane !! si parerile puteti sa le spuneti si la o masina stock!! numai bine!!

Comment

acuma cat timp ai cumparat masina ? sa ai bafta de ea !!
      ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

ms pt urari MaruisTm si masina are 1 an si 11.560km !!

Comment

Asta e pe gustul meu..am si eu una, doar ca e mai mare ... "parca e frati", sa o conduci sanatos, eu am 29000 si merge brici, deocamdata e stock n-am imbunatatiri majore, iti recomand sa mergi la schimbul de ulei pe 5w40 , in rest toate bune

PS: sper ca nu ai talpa grea
          http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

faina motorizarea! la toamna sper sa mai iau un "frate"la asta a mea , identica cu a ta; de ce nu ai optat ptr varianta ph2? noul model? cred ca iesea si mai ieftin
            "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Aici ai dreptate, prestige Ph1 este si dupa parerea mea cel mai reusit Logan per total, include toate dezvoltarile fazei 1, iar interiorul este coloristic mult peste prestige Ph2.

Comment

corect detail!! ph1 este mai frumos ca ph2!! 100% la 100%!! acum totusi fiecare cu parerea lui!! fiecare om cu gustul lui!! mie unu imi place ph1 mai ales prestige!! parca ph1 este mai serios ,mai select decat ph2 dupa mine!! numai bine !!!

Comment

Salut.Frumoasa masinuta,toata aceeasi culoare.Imi place.
                  Un sfat pt. inceput: cumparati solutie pt. cauciucuri :P sa fie mereu negre.
                  Numai bine.
                  sigpic

Comment

Prestige-ul asta Ph1,mai ales dci-ul de 85 de cai arata foarte bine si stock,daca masina e ingrijita cum e si cazul tau si straluceste mereu nu cred ca merita tuning gen pleoape,acoperit sigle etc.Arata excelent si stock.

Comment

salut. frumoasa masinuta ,ai facut o alegere foarte buna cu dci 85 cp
                      sigpic

Comment

Sa o stapanesti sanatos Prestige-u arata bine din fabrica pentu inceput poti sa-i "tragi" o folie pe geamuri.
                        Numai bine si bafta cu permisu!
                        sigpic
                        !

Comment

va multumesc pt urari si numai bine si voua!! poze noi !! pareri !!
                          Attached Files
                          Last edited by LOGANUTZU; 22 June 2009, 16:06.

Comment

poze noi astept pareri!! persoana in verde sunt eu!!
                            Attached Files

Comment

masina a fost lovita de un bolovan in parcare la romexpo ! zonele afectate sunt portiera sofer si aripa ! de asemenea in parcare la carrefour a fost lovita si usa spate ! nu se observa dar daca te uiti atent se vede ! ce service imi recomandati ? numai bine!

Comment

Salut Loganutzu. Am observat ca la fiecare poza pusa ceri pareri, pai ce parere sa-si mai dea lumea la un logan stock ? . Imi place ca e ingrijita, poate pe viitor ii pui niste arcuri sport. Sa auzim numai de bine.
                                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google