deluxe ai dreptate dar momentan nu am de gand sa modific masina !! dar intr-un viitor nu foarte apropiat o sa o modific!! dar pana atunci asa ramane !! si parerile puteti sa le spuneti si la o masina stock!! numai bine!!
Loganu meu 1,5 dci 85 cp prestige!!
Collapse
X
-
Asta e pe gustul meu..am si eu una, doar ca e mai mare ... "parca e frati", sa o conduci sanatos, eu am 29000 si merge brici, deocamdata e stock n-am imbunatatiri majore, iti recomand sa mergi la schimbul de ulei pe 5w40 , in rest toate bune
PS: sper ca nu ai talpa grea
Comment
-
faina motorizarea! la toamna sper sa mai iau un "frate"la asta a mea , identica cu a ta; de ce nu ai optat ptr varianta ph2? noul model? cred ca iesea si mai ieftin"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
corect detail!! ph1 este mai frumos ca ph2!! 100% la 100%!! acum totusi fiecare cu parerea lui!! fiecare om cu gustul lui!! mie unu imi place ph1 mai ales prestige!! parca ph1 este mai serios ,mai select decat ph2 dupa mine!! numai bine !!!
Comment
-
va multumesc pt urari si numai bine si voua!! poze noi !! pareri !!Last edited by LOGANUTZU; 22 June 2009, 16:06.
Comment
-
poze noi astept pareri!! persoana in verde sunt eu!!
Comment
-
masina a fost lovita de un bolovan in parcare la romexpo ! zonele afectate sunt portiera sofer si aripa ! de asemenea in parcare la carrefour a fost lovita si usa spate ! nu se observa dar daca te uiti atent se vede ! ce service imi recomandati ? numai bine!
Comment
-
Salut Loganutzu. Am observat ca la fiecare poza pusa ceri pareri, pai ce parere sa-si mai dea lumea la un logan stock ? . Imi place ca e ingrijita, poate pe viitor ii pui niste arcuri sport. Sa auzim numai de bine.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment