Golanelul Meu CL 10 NIT 1.4MPI!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@tudor: eu merg cam tare cei drept...taticu nu prea o ambala.
    Aptipildurile au fost puse in caz de forta majora ca sa nu rugineasca(cei drept ma cam ustura sa vospesc portbagajul din cauza unor biciclisti, incompetenti sa le spun)....asa ca am acoperit cu ce am putut. Oricum in vara planuiesc o revopsire totala a masinii...deocamdata asteptam finantele))
    Ca sa intelegeti masina a fost a tatalui meu eu sunt un proaspat sofer(cam ciudat spus ca am deja 16.000km in 8 luni de zile), pe tatal meu chemandu-l Doru.Eu ma numesc Ionut si am ramas in continuare sa am grija de aceasta masinuta.Paste Fericit tuturor!!!
    Last edited by ionutz.nit; 24 April 2011, 05:40.
    ..::LOGAN 1.4 MPI AMBIANCE 2004::..
    ..::KIA CEE'D 1.4 16V BEST 2008::..

Comment

Mai adaug si eu cateva poze cu modificarile curente :
      Attached Files

Comment

Arata mai bine acum fara semnu Nike)

Comment

frumoasa masina , ingrijita.sa-mi zici si mie daca rezolvi cu pedala blocata. si mie tot asa daca o apas la fund ramane blocata si nu e de la pres.
          http://www.loganclub.ro/forum/b_74_v...4.html?t=33994

Comment

Salut, de ce ai folie numai pe geamurile laterale din spate, si nu ai si pe luneta? Eu i-as pune alta nuca la schimbator si o prelungire de bord de ph2!
            Numa bine
            Tinc fest !!

Comment

cum ai dat jos semnul NIKE???
              MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

Originally posted by B-74-VAN View Post
                frumoasa masina , ingrijita.sa-mi zici si mie daca rezolvi cu pedala blocata. si mie tot asa daca o apas la fund ramane blocata si nu e de la pres.
                Vezi sa nu ai cablu de accereratie scamosat si sa se agate pe camasa...Asa pateam eu...

Comment

Originally posted by B-74-VAN View Post
                  Era de la clapeta de acceleratie, trebuie putin curata(cel putin asa mi-a zis baiatul care mi-a facut treaba asta).Cert e ca acum nu se mai blocheaza si merge foarte usor!Toate cele bune!

Originally posted by bogdandochita View Post
                  cum ai dat jos semnul NIKE???
                  Prin dezlipire A mai ramas putin lipici dar cu timpul se duce!Salutari!

Originally posted by Kalimera22 View Post
                  Salut, de ce ai folie numai pe geamurile laterale din spate, si nu ai si pe luneta? Eu i-as pune alta nuca la schimbator si o prelungire de bord de ph2!
                  Numa bine
                  Pentru luneta imi trebuie omologare, si sincer nu am chef sa umblu pe la rara sau service-uri autorizate pentru asta.Asa ca mi-am pus cu mana mea doar pe geamurile spate !REspect!
                  Last edited by ionutz.nit; 13 July 2011, 14:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Folie din targ nu?)
                    Last edited by sorin17; 13 July 2011, 15:27.

Comment

Nu e din targ! Am luat de la un prieten care lipeste folii.Mi-a dat chiar si cutia! Folia este LLumar!

Comment

Arata bine masina. Culoarea imi place pentru ca este ca si a mea. Dar e greu de intretinut...mai ales la zgarieturi. Mult succes in continuare;)
                        Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Mersi frumos, la fel si tie retro!Toate cele bune!

Comment

Multumesc! Numai bine.
                            Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Mai puns ie eu cateva poze mai proaspete, before si after. Ma avut parte de o mica bubuaial la semafor...deh ma uitam la cd player...si nam vazut ca cel din fata mea a oprit atat de repede
                              Attached Files

Comment

Ar fi mers bara de MCV daca tot sa intamplat sa o lovesti?De ce ai pus cromul la loc,daca ai pus plasa in grila,venea mai bine fara el.
                                Last edited by dan.moraru; 29 September 2011, 18:57.
                                sigpic
                                https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                                http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google