B-87-DDD 1.6 Mpi. Vip3rutzu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu ajunge ca e el destul de "special" .....

Comment

• stilu ca stilu dar stickerele alea ...
      pe oglinzi
      pe usi
      pe porbagaj

cam mult
      sigpicMy ride

Comment

• Tot ce este facut pe masina este facut cu scopul de a o scoate in evidenta intr-un mod placut sau neplacut (pentru privitori).. Referindu-ma strict la mine, imi place ce am reusit sa fac pana acum, chiar si cu stickerele alea multe care (in afara de RenaultF1Team, desi si ala e cu bataie indepartata spre posesorul licentei LOGAN) au chiar legatura cu modificarile aduse masinii:

1. Logan CUP - dungi Logan Cup + sageti indicatoare loc remorcare
        2. Dimsport - resoftare facuta la Dimsport (pt reclama, eu fiind multumit de produs)
        3. Zexstar + Daciashop - Leduri + oarece manopera mecanica by Dsign (idem 2)
        4. Stickerele apartinand Logan Club - deh...

Iar stilul rotilor, continua tema pe care am ales-o pentru masina (LoganCup de strada cu influente de rally - de aici si stickerele in abundenta).
        Un exemplu bun ca am facut ceva bine este si alegerea echipei de raliu Subaru, care au mers pe acelasi stil de roti a se vedea BBS (sau in cazul meu "stil BBS" )

Iar pe principiul "Hartia va fi albastra".. Jantele vor fi _____.. si aici doresc sa apelez la ajutorul cuiva care lucreaza frumos in Photoshop sa experimetez cu niste culori pe o poza din lateral a masinii.. vip3rutzu@yahoo.com

Astept in continuare comentarii, aprecieri, critici, si pareri de imbunatatire
        REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

• 1. Logan CUP - dungi Logan Cup + sageti indicatoare loc remorcare

documenteaza`te cand faci ceva , macar sa stii ce rol au fiecare

Comment

• pe bune..?? din ditamai postu n-ai gasit altceva de care sa te iei..?? slabutz...

Comment

• Offtopic: Cataline, numai fi arogant ca nu iti sta bine deloc.

On: vipere, secsy jante

Comment

• Stil, nestil bla bla mie unul imi place masina lui viperu' acum, abia astept sa o vad live, poate de vineri seara dar am o remarca: scoate sagetile alea si pune-le cum trebuie ca arata nasol.
                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• nu pot sa le lipesc exact ca la cup pentru ca nu am bara vopsita integral si nu se lipeste bine pe plasticul ala aspru..

Comment

• Da-i cu superglue sau poxipol, hai recunoaste ca vrei sa fii "unicat" .

Domnu sa stapanesti sanatos jantele, sa le faci frumoase si sa ai grija de ele.
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• B-87-DDD=Dan Diaconescu Direct

Comment

• Daca l-ai suparat pe sefu' Cata e nasoala treaba ...nu te vad bine.....in legatura cu masina si eu sunt de parere ca e prea incarcata dar gusturile nu se discuta
                        In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                        sigpic

Comment

• Originally posted by SUPERCAR View Post
                          B-87-DDD=Dan Diaconescu Direct
                          mda.. dadea bine un Logan intre un Bentley, un Rolls si-un X6 )

Comment

• lasa`l george , cand glumim glumim , da el se scalda in sucu` propiu ca are sageti , da saracu oricum nu stie pt ce sunt( doar daca sa uitat repede pe goagle sa afle)
                            asta e ultimul post pe acest thread...sa fi sanatos.

Comment

• tari jentzili! bv

Comment

• Lumineaza-ma FOF.. la ce folosesc sagetile? ..caci aparent nu-mi dai dreptate..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google