nu ajunge ca e el destul de "special" .....
B-87-DDD 1.6 Mpi. Vip3rutzu
Collapse
X
-
Tot ce este facut pe masina este facut cu scopul de a o scoate in evidenta intr-un mod placut sau neplacut (pentru privitori).. Referindu-ma strict la mine, imi place ce am reusit sa fac pana acum, chiar si cu stickerele alea multe care (in afara de RenaultF1Team, desi si ala e cu bataie indepartata spre posesorul licentei LOGAN) au chiar legatura cu modificarile aduse masinii:
1. Logan CUP - dungi Logan Cup + sageti indicatoare loc remorcare
2. Dimsport - resoftare facuta la Dimsport (pt reclama, eu fiind multumit de produs)
3. Zexstar + Daciashop - Leduri + oarece manopera mecanica by Dsign (idem 2)
4. Stickerele apartinand Logan Club - deh...
Iar stilul rotilor, continua tema pe care am ales-o pentru masina (LoganCup de strada cu influente de rally - de aici si stickerele in abundenta).
Un exemplu bun ca am facut ceva bine este si alegerea echipei de raliu Subaru, care au mers pe acelasi stil de roti a se vedea BBS (sau in cazul meu "stil BBS" )
Iar pe principiul "Hartia va fi albastra".. Jantele vor fi _____.. si aici doresc sa apelez la ajutorul cuiva care lucreaza frumos in Photoshop sa experimetez cu niste culori pe o poza din lateral a masinii.. vip3rutzu@yahoo.com
Astept in continuare comentarii, aprecieri, critici, si pareri de imbunatatire
Comment
-
pe bune..?? din ditamai postu n-ai gasit altceva de care sa te iei..?? slabutz...
Comment
-
Stil, nestil bla bla mie unul imi place masina lui viperu' acum, abia astept sa o vad live, poate de vineri seara dar am o remarca: scoate sagetile alea si pune-le cum trebuie ca arata nasol.
Comment
-
nu pot sa le lipesc exact ca la cup pentru ca nu am bara vopsita integral si nu se lipeste bine pe plasticul ala aspru..
Comment
-
Originally posted by SUPERCAR View PostB-87-DDD=Dan Diaconescu Direct
Comment
-
Lumineaza-ma FOF.. la ce folosesc sagetile? ..caci aparent nu-mi dai dreptate..
Comment
Comment