eu as merge pe alb sau auriu gen subaru vezi ca mai e cineva pe forum care are masina la my ride exact culoarea ta cu jante aurii asta e parerea mea,tu fa masina cum iti place tie insa gandeste-te bine inainte de a face ceva,totul trebuie sa plece de la o sursa de inspiratie incearca mai multe variante in vt, sunt curios cum o sa iasa,succes!
B-87-DDD 1.6 Mpi. Vip3rutzu
Collapse
X
-
Eu sincer jantele tale le vad imperecheate cu o masina Low..simpla,toata aceiasi culoare si geamuri negre..
Si masina in momentu de fata o vad cu niste jante stil rally.
Eu daca as fi in locul tau ori as renunta la jantele astea pentru altele cu tenta mai sportiva ori as rearanja masina dupa jante...in nici un caz nu le-as vopsi pe astea albe,portocali,rosii,etc.
Bineinteles,este doar parerea mea,tu decizi.Bafta
Comment
-
Viperutzu am citit mai sus acolo ca o sa ai urmatoarele culori alb, albastru si portocaliu, unde o sa folosesti portocaliul ala ? Deja ai dungile alea albe las-o asa simpla parerea mea. Daca tot o faci stilul rally ocupa-te de altceva acuma lasa biz-bizurile, i ai pus jante dungi apuca te pe partea de performante ca asta inseamna o masina rally nu biz-bizuri parerea mea tu faci cum crezi e masinuta ta . Asa cum e acum e super ok nu o strica.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
-
Comment
-
-
..si ca tot veni vorba de filmuletz, Road Empire, unul dintre autoritatile in domeniul "Dacia Logan" in Romania a apreciat ideea originala a clipului, si a decis sa il puna si pe unul dintre cele mai cunoscute bloguri ale autoturismului autohton...
http://******ul.blogspot.com/
Publicat de road empire la 16:01
Multumesc road Empire, si te astepam pe la Intalniri (Sambata 16:00 Parcarea Polivalentei)
Comment
-
Taci, ca mor de ras aici. Sa cad de pe scaun....
Auzi, daca nu-i placea clipul tau, nu mai era autoritate, nu?
Imi place clipul tau vipere, e original. Cam nasol, dar super original. Bv lupule.
Da Road Empire, te asteptam pe la intalniri, mai schimbam si noi o vb doua acolo. Eventual fara sa ma iei la gonade
Comment
Comment