frumoasa masina , facuta dupa gustult tau,butonul ala verde langa schimbator ce face?
Loganul Meu GL 24 BYA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bun sa va explic pe cotiera am dat 50 de roni
cheile sunt doua si le am cumparat de la tg mures prin curier si am dat pe ele 120 de ron cu tot cu modul ,adica inchidere si deschidere usi,deschidere portbagaj si ridicare geamuri
butonul verde este pentru un al doilea clacson initial era unul cu trei trompete acum am doar o sirena de alarma
cheile cand le cumperi au un modul care eu l-am atasat la inchiderea masinii iar ele vin tip cu lamele brute si te duci cu ele la cheiar si o copii pe cea a masinii iar cipul are locas special eu folosesc cipul de la cheia rezerva
Comment
-
-
si cum spuneam am revenit cu pozele costul mochetei a fost 25 lei si nu este lipita cu nimik doar prinsa in clipsuri
Comment
-
de cumparat am gasit pe www.okazii.ro de la un tip din pitesti cred ca da merge pus si un buzunar micut undeva pe la mijloc dar sa dai gauri in intaritura si sal prinzi tot cu clipsuri avram_dany_yo@yahoo.com asta e adresa lui de messenger
Comment
-
salutare ieri am scos si eu masina de la ceruire si de la vopsit am scapat de zgirietura de pe capota spate dar am o intrebare cat trebuie sa stau cu centurile traseAttached Files
Comment
Comment