Loganul Meu GL 24 BYA

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

frumoasa masina , facuta dupa gustult tau,butonul ala verde langa schimbator ce face?
    sigpic #

Comment

Cum ai facut acea cheie ai taiat-o pe cea veche si ai luat una de renault?

Comment

bun sa va explic pe cotiera am dat 50 de roni
        cheile sunt doua si le am cumparat de la tg mures prin curier si am dat pe ele 120 de ron cu tot cu modul ,adica inchidere si deschidere usi,deschidere portbagaj si ridicare geamuri
        butonul verde este pentru un al doilea clacson initial era unul cu trei trompete acum am doar o sirena de alarma

cheile cand le cumperi au un modul care eu l-am atasat la inchiderea masinii iar ele vin tip cu lamele brute si te duci cu ele la cheiar si o copii pe cea a masinii iar cipul are locas special eu folosesc cipul de la cheia rezerva

Comment

deci sa inteleg ca, poti sa folosesti ambele chei nu ( ma refer daca ai doua masini), daca pui cate un cip in fiecare cheie ?
          si de unde ai cumparat e si magazin online?
          multumesc

Comment

nu ,nu merg la doua masini pentru ca modulul este ceva gen o alarma si nu recunoaste cheia si cipul e doar al masinii nu merge la cealalta, iar eu acum folosesc cheia briceag iar nevasta cea originala cu inchidere lucreaza in paralel
            Last edited by cata29; 10 May 2009, 00:08.

Comment

azi am reusit sa pun si eu mocheta la capota portbagajului dar nu prea imi place cum sta materialul e cam subtire o sa revin cu poze

Comment

asteptam poze..... si eu vreau sa imi pun mocheta pe portbagaj. de unde ai luat mocheta?si cat te-a costat? ai folosit un adeziv pt prinderea ei?

Comment

si cum spuneam am revenit cu pozele costul mochetei a fost 25 lei si nu este lipita cu nimik doar prinsa in clipsuri
                  Attached Files

Comment

zic ca a iesit foarte bine......
                    de unde ai cumparat-o? eu nu am gasit, desi am lasat multe pm-uri pe la baieti.......
                    poti pune cumva si buzunarel pe capota?

Comment

de cumparat am gasit pe www.okazii.ro de la un tip din pitesti cred ca da merge pus si un buzunar micut undeva pe la mijloc dar sa dai gauri in intaritura si sal prinzi tot cu clipsuri avram_dany_yo@yahoo.com asta e adresa lui de messenger

Comment

in seara asta m am capatat iarasi cu o zgirietura pe capota porbagajului mai aveam una ce ziceti daca ma duc la casco o vopsesc astia si as mai avea si capota fata indoita pe muchii

Comment

eu zic sa te duci ...se rezolva ..plus ca poti sa-l faci clean

Comment

salutare ieri am scos si eu masina de la ceruire si de la vopsit am scapat de zgirietura de pe capota spate dar am o intrebare cat trebuie sa stau cu centurile trase
                            Attached Files

Comment

pentru ce sunt centurile trase?? :|
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

pai nu stiu aia de la service le au pus asa banuiesc ca au bagat ceva prin praguri sau stalpi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google