If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu te scap de loc din ochi ca trec de 4-5 ori pe acolo si uneori te si veific la munca...
Analizeaza cu atentie filtrul...si cred ca trebuie dat jos si capacul de la rezervor(cel de sub banca spate) si uita-te si acolo daca e ceva.
Succes.
are vre o groapa ceva unde e sorbul pune ti o poza ceva cam cum sar demonta sau cum arata locul
am revenit cu noi discutii de ce am gasit in filtru probat cu magnet nik miscare dupa el dupa ce am aratat si la alte persoane am constatat ceva de genul nisipului alceva nu am gasit spuneti si voi o parere
Last edited by cata29; 14 October 2009, 19:23.
Reason: Automerged Doublepost
dupa scaparea problemelor cu injectoarele a mai aparut una mi sa ars un bec bigxenon ma puteti ajuta cu cateva scoruri???? in afara de asta masinuta sa capatat in doua zile cu doua seturi de cauciucuri un rind sport si unul de iarna cel sport ii multumesc lui cosminsmad iar celor de iarna celor de la delarul renault & dacia tulcea cam atat mai nou la masinuta mea
oglinzi de mcv in culoarea masinii
cauciucuri ceva mai bune
o statie de ajutor
o sigla luminata pe spate
senzori de parcare cu afijaj in oglinda
incalzire in scaune care sunt de mare folos iarna
mici modificari la boxele pe fata inclusiv in interior si putin in porbagaj
si revin iarasi dupa o perioada de timp cu ceva noutati lupe in farurile bara fata mcv jante de iarna cu anvelope kormoran dar nu prea am unde sa le mai probez
Daca sunt bune si de calitate o sa simti ceva diferenta la plecarea de pe loc si la fanare daca ai abs, in rest masina fuge de spate la fel daca tragi frana de mana. Sa zicem ca ai cu 20% mai multa aderenta decat cu unele de vara .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment