Loganul Meu GL 24 BYA

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

si eu le-am avut asa dar mi le-a dat drumul inainte sa plec ! nu mai tin minte ptr ce au folosit !!
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

arata f bine... bravo

Comment

da asa e .......
        sigpic #

Comment

Ceruire

Centurile trebuiesc lasate intinse (dupa scaune ,in forma de X ) trei zile ,eu le-am lasat o saptamana .la ceruirea pragurilor posibil sa bage putin mai mult, si sa nu se murdareasca centurile la strangere si apoi tu la folosirea lor ,se lasa o perioada pentru uscare (intarire) a acelei solutii numita ceara .

Comment

merci dom nikolas le am lasat vreo trei zile , acum am du so inapoi sa mai vopseasca iar capota fata ca au cam dat buleala si miine ar trebui sa o iau
            Attached Files

Comment

Frumoasa masina,zi-mi te rog ce becuri ai pe far?

Comment

foarte tare masina! am o intrebare: cu ce spray ai dat pe stopuri?
                sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

salut intai sa raspund la niste intrebari.

pentru raouluz

pe faruri am bigxenoane de 55w

lucialina

asa sun ele nu le am vopsit

azi am pus sigla pe volan foarte tare am mai facut eu si cateva modificari la interior referitor la iluminat momentan nu am poze dar o sa revin
                  Attached Files

Comment

am finalizat cu iluminatul interior am pus leduri albastre pentru fiecare pasager se vede super seara si ieftin 40 de ron inca nu am avut ocazia sa fac poze seara

Comment

salutare dragi colegi eu sunt cam nebun asa de felul meu si iarasi am mai bagat niste bani in masina mam inoit cu o prelungire de bara fata de cauciuc originala si cu un modul de geamuri care la ichiderea masinii se ridica geamurile automat cam atat pentru moment
                      Attached Files

Comment

felicitari pentru achizitii, sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme
                        sigpic
                        Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

e siii veni vremea cu problemele la doar 47000 de km mau lasat injectoarelee solutii ieftine ceva stiti sa ma ajutati???

Comment

Ai mai cataline... ce i-ai facut ma?

Socru-tau nu iti da bani de reparatie?

Ti se trage de la supararea aia mare pe sticla de bere de la intalnirea 100 .

In alta ordine de idei, erau si pe forum 1000 euro parca, sau daca nu, vorbeste cu Patrick, cel ce dezmembreaza si vezi cat iti cere .

Toate pistoanele te-au lasat? :|
                            sigpic

Comment

cam cere mult si socru ii vine si lui rindul ca doar il astept ma urmeaza el are 31000 km

Comment

cataline ai primit PM de la mine incearca si acolo mi sa parut destul de ieftin sau incearca sa gasesti nu mai diuzele alea si le schimbi singur

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google