si eu le-am avut asa dar mi le-a dat drumul inainte sa plec ! nu mai tin minte ptr ce au folosit !!
Loganul Meu GL 24 BYA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ceruire
Centurile trebuiesc lasate intinse (dupa scaune ,in forma de X ) trei zile ,eu le-am lasat o saptamana .la ceruirea pragurilor posibil sa bage putin mai mult, si sa nu se murdareasca centurile la strangere si apoi tu la folosirea lor ,se lasa o perioada pentru uscare (intarire) a acelei solutii numita ceara .
Comment
-
merci dom nikolas le am lasat vreo trei zile , acum am du so inapoi sa mai vopseasca iar capota fata ca au cam dat buleala si miine ar trebui sa o iau
Comment
-
foarte tare masina! am o intrebare: cu ce spray ai dat pe stopuri?
Comment
-
salut intai sa raspund la niste intrebari.
pentru raouluz
pe faruri am bigxenoane de 55w
lucialina
asa sun ele nu le am vopsit
azi am pus sigla pe volan foarte tare am mai facut eu si cateva modificari la interior referitor la iluminat momentan nu am poze dar o sa revinAttached Files
Comment
-
salutare dragi colegi eu sunt cam nebun asa de felul meu si iarasi am mai bagat niste bani in masina mam inoit cu o prelungire de bara fata de cauciuc originala si cu un modul de geamuri care la ichiderea masinii se ridica geamurile automat cam atat pentru moment
Comment
-
Ai mai cataline... ce i-ai facut ma?
Socru-tau nu iti da bani de reparatie?
Ti se trage de la supararea aia mare pe sticla de bere de la intalnirea 100 .
In alta ordine de idei, erau si pe forum 1000 euro parca, sau daca nu, vorbeste cu Patrick, cel ce dezmembreaza si vezi cat iti cere .
Toate pistoanele te-au lasat? :|
Comment
Comment