Loganul Meu GL 24 BYA

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu te scap de loc din ochi ca trec de 4-5 ori pe acolo si uneori te si veific la munca...
    Analizeaza cu atentie filtrul...si cred ca trebuie dat jos si capacul de la rezervor(cel de sub banca spate) si uita-te si acolo daca e ceva.
    Succes.
    sigpic

Comment

are vre o groapa ceva unde e sorbul pune ti o poza ceva cam cum sar demonta sau cum arata locul

am revenit cu noi discutii de ce am gasit in filtru probat cu magnet nik miscare dupa el dupa ce am aratat si la alte persoane am constatat ceva de genul nisipului alceva nu am gasit spuneti si voi o parere
      Last edited by cata29; 14 October 2009, 19:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

de cand am schimbat duzele am fakut 1200 de km sa mai redus rontaitul si pina acum nu am probleme cu dumnezeu inainte

Comment

Merge mai cata masina?
          sigpic

Comment

merge gicule de o ia draci acu pana cind vad eu

Comment

dupa scaparea problemelor cu injectoarele a mai aparut una mi sa ars un bec bigxenon ma puteti ajuta cu cateva scoruri???? in afara de asta masinuta sa capatat in doua zile cu doua seturi de cauciucuri un rind sport si unul de iarna cel sport ii multumesc lui cosminsmad iar celor de iarna celor de la delarul renault & dacia tulcea cam atat mai nou la masinuta mea

Comment

mai revin si eu cu cateva noutati

oglinzi de mcv in culoarea masinii
                cauciucuri ceva mai bune
                o statie de ajutor
                o sigla luminata pe spate
                senzori de parcare cu afijaj in oglinda
                incalzire in scaune care sunt de mare folos iarna
                mici modificari la boxele pe fata inclusiv in interior si putin in porbagaj
                Attached Files
                Last edited by cata29; 28 March 2010, 21:08.

Comment

bine ai revenit, cataline.....
                  "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

si revin iarasi dupa o perioada de timp cu ceva noutati lupe in farurile bara fata mcv jante de iarna cu anvelope kormoran dar nu prea am unde sa le mai probez
                    Attached Files

Comment

Buna investitia si da bine.Ce vrei sa probezi ? Anvelopele?
                      real power..... diesel power by

Comment

m-a prins flama...dracu m-a pus sa ma uit la poza 2...
                        sa le stapinesti cu placere...
                        "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

multumesc emy de ajutor
                          da asa vreau dar nu prea este omat sper sa se puna ceva in noaptea asta

Comment

Daca sunt bune si de calitate o sa simti ceva diferenta la plecarea de pe loc si la fanare daca ai abs, in rest masina fuge de spate la fel daca tragi frana de mana. Sa zicem ca ai cu 20% mai multa aderenta decat cu unele de vara .
                            real power..... diesel power by

Comment

insfirsit am probat si anvelopele super se comporta si farurile bat foarte bine
                              Attached Files

Comment

super faina masinuta lupele dau foarte bine , ai facut o alegere buna pana acum ai probleme cu injectoarele ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google