Ha ha ha si eu folosesc tot parfum ca al tau(DeMarco de la oriflame)Il ai in buzunarul usii.Imi place masina.Jantele fac toti banii.
Laureatul Meu
Collapse
X
-
Explica si tu putin mai detaliat cum ai montat manerele.Am un prieten cu Logan prima faza si ar vrea sa isi monteze si el dupa ce a vazut la mine.
Frumoasa masina...ca idee,as zice sa inlocuiesti strippingul central pentru ca nu arata tocmai bine.(poza 3 din postul tau)
Bafta si sa faci inca de 10 ori km care ii ai acum fara probleme neplacute!
Comment
-
Salut. revin cu poze cu noul bord primit de logănel și o să încerc să vă răspund la întrebări. Referitor la folie ăntradevăr nu a ieșit bine pe lunetă, urmează să o pun din nou dar încă nu am avut timp pt asta. Mânerele le-am cumpărat de la cineva de la Mioveni, cineva care vinde tot felul de piese pt logan, le-am cumpărat noi și m-au costat 80 ron amândouă. Montatul lor nu e dificil dar e destul de migălos......trebuie dată fața de ușă jos și după ce măsori exact pe unde vine mânerul trebuie decupat din ea......în partea de sus 3 găuri, una mai mare unde intră mânerul si 2 găuri pt șuruburile care țin mânerul. În partea de jos mânerul se prinde cu un singur șurub.....acela care ține fața de ușă ( e vizibil la fețele de ușă ph1 în locul de unde tragi de ușă la inchidere).Mânerul are un capac pe unde ai acces la acel șurub (capac pe care mulți l-au confundat cu un loc unde să se pună buton pt geam electric). Tot în partea de jos se mai fac 2 decupaje unde intră (se agață) ornamentul argintiu care vine montat pe mâner. Cam asta ar fi, nu știu cât de bine am explicat, dar dacă aveți în mână un mâner o să înțelegeți mult mai ușor ce am scris euRăspund cu plăcere la orice întrebări.
Comment
-
Comment
Comment