Laureatul Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ha ha ha si eu folosesc tot parfum ca al tau(DeMarco de la oriflame)Il ai in buzunarul usii.Imi place masina.Jantele fac toti banii.

Comment

ce spirit de observație ai )......mulțumesc!

Comment

Logănelul a primit azi ceasuri de prestige

Comment

Frumos loganelul sa ai cat mai mult parte de el! o intrebare de unde ai luat manerele pentru usi si cum le-ai prins mai exact? Salut

Comment

manerele de ph2 le-ai luat de la dezmembrari sau se dau separat la reprezentanta?

Comment

imi place cum arata masinuta ta dar folia de pe luneta nu e prea bine pusa (sau asa se vede in poza) in rest spor la modificat si asculta sfatul lui Dragman si vopseste aeratoarele si manerele la usi ;) numai bine!
              fara semnatura

Comment

Explica si tu putin mai detaliat cum ai montat manerele.Am un prieten cu Logan prima faza si ar vrea sa isi monteze si el dupa ce a vazut la mine.
                Frumoasa masina...ca idee,as zice sa inlocuiesti strippingul central pentru ca nu arata tocmai bine.(poza 3 din postul tau)
                Bafta si sa faci inca de 10 ori km care ii ai acum fara probleme neplacute!

Comment

Salut. revin cu poze cu noul bord primit de logănel și o să încerc să vă răspund la întrebări. Referitor la folie ăntradevăr nu a ieșit bine pe lunetă, urmează să o pun din nou dar încă nu am avut timp pt asta. Mânerele le-am cumpărat de la cineva de la Mioveni, cineva care vinde tot felul de piese pt logan, le-am cumpărat noi și m-au costat 80 ron amândouă. Montatul lor nu e dificil dar e destul de migălos......trebuie dată fața de ușă jos și după ce măsori exact pe unde vine mânerul trebuie decupat din ea......în partea de sus 3 găuri, una mai mare unde intră mânerul si 2 găuri pt șuruburile care țin mânerul. În partea de jos mânerul se prinde cu un singur șurub.....acela care ține fața de ușă ( e vizibil la fețele de ușă ph1 în locul de unde tragi de ușă la inchidere).Mânerul are un capac pe unde ai acces la acel șurub (capac pe care mulți l-au confundat cu un loc unde să se pună buton pt geam electric). Tot în partea de jos se mai fac 2 decupaje unde intră (se agață) ornamentul argintiu care vine montat pe mâner. Cam asta ar fi, nu știu cât de bine am explicat, dar dacă aveți în mână un mâner o să înțelegeți mult mai ușor ce am scris eu Răspund cu plăcere la orice întrebări.
                  Attached Files

Comment

salutare......logănelul meu a mai primit o stație emisie - recepție și am schimbat culoarea iluminatului de la bord.....am făcut-o alb rece și se vede super.....în curând poze.

Comment

Câteva poze.....
                      Attached Files

Comment

Frumoasa masinuta ...spor la modificari in continuare
                        sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

Frumos Loganul ...la consola centrala nu ai schimbat ledurile?
                          Spor...

Comment

frumoasa masina s-ar putea cat de curand sa ne intalnim la o bere.
                            cand am drum prin zona te anunt.
                            Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

Salut.Frumoasa masina,imi plac foarte mult si jantele.
                              Bine ai venit printre noi!
                              Iti urez cat mai multi km fara incidente.
                              AdriaNNN

Comment

Originally posted by vyp75 View Post
                                frumoasa masina s-ar putea cat de curand sa ne intalnim la o bere.
                                cand am drum prin zona te anunt.
                                sigur că da, oricând, anunță-mă când ești în zonă

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google