Laureatul Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Câteva poze.....scuzați calitatea, sunt făcute cu telefonul.
    Attached Files

Comment

Nu prea se imbina bine manerele alea.arata cam aiurea.mai bine puneai d-alea de preferance fara bagheta aceea.

Comment

interesant locul unde ai pus statia

Comment

mai bine nu am reusit să îmbin mânerele dar eu zic că mi-a ieșit destul de bine, stația am avut-o în altă parte, am pus-o sub bord dar nu se auzea bine că tunelul de sub bord acoperea difuzorul și ca să nu pun difuzor extern am ales să o pun acolo și îmi place cum dă.

Comment

eu i-am pus un difuzor separat defapt urmeaza sa-l pun

Comment

Câteva poze mai noi
              Attached Files

Comment

frumoasa masina,pacat de manere,cel putin partea din dreapta se vede cam nasol mai bine iti puneai de preferance,cum a zis si irinel tin,asa cum si-a pus mai multi,bafta in continuare
                Attached Files

Comment

Salutare !
                  Imi place masina, mai ales ca e aceeasi culoare ca a mea (albastru egee). Cand m-am uitat la pozele cu noile faruri parca ma uitam la a mea Asa cum au zis si ceilalti, manerele alea nu prea arata foarte bine, dar per ansamblu masina e frumoasa si modificarile sunt facute cu gust. Spor la modificari in continuare si tine-o tot asa, ca esti pe drumul cel bun
                  PS : De ce vinzi farurile ?
                  sigpic

Comment

cosmin83: când am cumpărat mânerele numai din astea am găsit, inițial fără baghete care le-am cumpărat mult mai târziu că am găsit greu. Știu că nu a ieșit bine îmbinarea dar o sa incerc cu silicon cred să mai remediez îmbinarea.
                    alexgrasu: nu sunt mulțumit de faza scurtă de aceea le vând, am înțeles că un xenon ar rezolva problema dar nu îmi permit acuma.
                    Mulțumesc pt aprecieri

Comment

arata binisor masina, cateva sfaturi:
                      vopseste farurile negre, si trebuia sa le schimbi ledurile de pana sa le pui pe masina
                      ps: ai inebunit si tu cu bordul la fel ca mine?
                      sigpic

Comment

exact Nicule , ms pt sfaturi dar deocamdată am pus farurile la vânzare.......

Comment

M-a mâncat iar să modific ceva la bord, fiindcă la iluminatul alb cu folie de prestige ziua se vede foarte rău, am colorat cu marker folia cu albastru și nu mi-a placut ce a iesit așa că am schimbat folia albă cu cea neagră și uite ce a iesit.
                          Attached Files

Comment

arata bine si asa bordul ai o masina ingrijita bafta la tot ce ti-ai propus sa ii faci

Comment

Ai grija ca acul de la vitezometru sta prea jos, sa nu servesti vreaun radar.

Fa un test de bord: acele trebuia sa mearga 0-50-90-130-170
                              Cumpar volan de Duster

Comment

ms SOBO știu să fac calibrarea și chiar am fost foarte atent la ea........așa stă și este exact în parametri ;)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google