Câteva poze.....scuzați calitatea, sunt făcute cu telefonul.
Laureatul Meu
Collapse
X
-
mai bine nu am reusit să îmbin mânerele dar eu zic că mi-a ieșit destul de bine, stația am avut-o în altă parte, am pus-o sub bord dar nu se auzea bine că tunelul de sub bord acoperea difuzorul și ca să nu pun difuzor extern am ales să o pun acolo și îmi place cum dă.
Comment
-
Comment
-
frumoasa masina,pacat de manere,cel putin partea din dreapta se vede cam nasol mai bine iti puneai de preferance,cum a zis si irinel tin,asa cum si-a pus mai multi,bafta in continuareAttached Files
Comment
-
Salutare !
Imi place masina, mai ales ca e aceeasi culoare ca a mea (albastru egee). Cand m-am uitat la pozele cu noile faruri parca ma uitam la a meaAsa cum au zis si ceilalti, manerele alea nu prea arata foarte bine, dar per ansamblu masina e frumoasa si modificarile sunt facute cu gust. Spor la modificari in continuare si tine-o tot asa, ca esti pe drumul cel bun
PS : De ce vinzi farurile ?sigpic
Comment
-
cosmin83: când am cumpărat mânerele numai din astea am găsit, inițial fără baghete care le-am cumpărat mult mai târziu că am găsit greu. Știu că nu a ieșit bine îmbinarea dar o sa incerc cu silicon cred să mai remediez îmbinarea.
alexgrasu: nu sunt mulțumit de faza scurtă de aceea le vând, am înțeles că un xenon ar rezolva problema dar nu îmi permit acuma.
Mulțumesc pt aprecieri
Comment
-
M-a mâncat iar să modific ceva la bord, fiindcă la iluminatul alb cu folie de prestige ziua se vede foarte rău, am colorat cu marker folia cu albastru și nu mi-a placut ce a iesit așa că am schimbat folia albă cu cea neagră și uite ce a iesit.Attached Files
Comment
Comment