Sa-ti traiasca Cocia si multumesc de link!
Laureatul Meu
Collapse
X
-
La remarca lui Sobo am mai revăzut calibrarea acelor și totuși am corectat puțin km.Attached Files
Comment
-
Originally posted by nelutu32 View PostCâteva poze.....scuzați calitatea, sunt făcute cu telefonul.
imi place masina. la mai multa aranjamente in continuare...Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Am cumpărat de pe forum o nouă serigrafie dar nu sunt mulțumit de ea......nu îmi place materialul din care e făcută.....e ca o hârtie, nu merită banii dar na .....asta e acuma. Pun poze (cu telefonul sunt făcute). Sunt curios cum s-o vedea noapte acuma.
Comment
-
la tine mergea o serigrafie de prestige ... ca ai ace rosii si vitrina de prestige ... si geseai cu 40-50 lei maxim !sigpicFGA-ul meu... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
-
Dacă te uita-i mai în față vede-ai ca am și asa ceva dar tot le-am rotit și am încercat tot felul de combinații.......tocmai aici e problema că ziua nu se vede nimic pe bord cu serigrafia de prestige fiindcă am iluminatul bordului cu leduri albe, de aceea îmi trebuie ceva pe negru. Cu asta se vede bine ziua......iar noaptea se vede chiar frumos. Atasez niște poze. Mă gândesc că dacă aș pune acele albe poate s-ar vedea și mai bine........o să încerc.
Comment
-
Comment