Sunt mai nou pe aici si dupa ce m-am uitat la masinutele voastre m-am decis sa v-o prezint si pe a mea........un Logan Laureate 1.6
Laureatul Meu
Collapse
X
-
Jantele sunt pe 15 ...am pe ele cauciucurile de vara cu care a venit masina din fabrica.......iar consola centrala am vopsito asa ca sa fie culoarea masinii .....inelele de la aeratoare si capacele de la difuzoare sunt tot culoarea aia.......si husele de pe scaune sunt negre cu albastru.......le am asa de 2 ani si imi place cum arata. Multumesc de aprecieri.
Comment
-
Am vopsit etrierele si tamburi in rosu si parca arata altfel.
Comment
-
Salutare Nelutule32,frumos loganelul per ansamblu.Parerea mea e ca ar trebui sa-ti vopsesti spoilerele si oglinzile in culoarea caroseriei.Eu asa am facut si zic ca arata mai bine,mai elegant putin.Jantele le ai ca ale mele doar ca eu le-am luat cu 1080 lei anul trecut in august tot noi noute ambalate in cutii.Mai o folie pe geamuri,un eleron, pe langa spoilerele vopsite albastre si Loganelul arata mai complet si mai finut.Bafta la modificari si la cati mai multi km fara probleme.
Comment
-
Le-am curatat bine de rugina(pe tamburi) etrierele le-am spalat cu benzina si tamburii i-am dat cu deruginol. Tamburii i-am dat in grund prima data si apoi cu vopsea. Etrierele direct cu vopsea. Am folosit spray cu vopsea si dupa ce i-am dat de 3 ori am dat cu lac incolor auto, tot spray. Cam atat.......daca pot sa te mai ajut intreaba-ma. Le-am curatat cu peria de sarma si cu hartie de slefuit.
Comment
-
Am adaugat si pleoapele care le-am cumparat cu ajutorul site-ului logan club. Am mai avut pleoape pe masina dar mi-a luat vantul una si am dat-o jos si pe cealalta.
Comment
Comment