Laureatul Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Laureatul Meu

Sunt mai nou pe aici si dupa ce m-am uitat la masinutele voastre m-am decis sa v-o prezint si pe a mea........un Logan Laureate 1.6
    Attached Files

frumoasa , jantele cat au costat
    1.2 TSI

Comment

Jantele m-au costat 1060 lei........265 lei bucata noi cumparate din magazin.

Comment

frumoasa masina si bine ai venit pe aici imi plac jantele sunt mai mari sau mi se pare mie?...consola de bord nu prea da bine cu albastru pe negru ala nu se asorteaza cu nimic din masina dar daca tie iti place e ok bafta in continuare.

Comment

Jantele sunt pe 15 ...am pe ele cauciucurile de vara cu care a venit masina din fabrica.......iar consola centrala am vopsito asa ca sa fie culoarea masinii .....inelele de la aeratoare si capacele de la difuzoare sunt tot culoarea aia.......si husele de pe scaune sunt negre cu albastru.......le am asa de 2 ani si imi place cum arata. Multumesc de aprecieri.

Comment

Am vopsit etrierele si tamburi in rosu si parca arata altfel.
            Attached Files

Comment

Salutare Nelutule32,frumos loganelul per ansamblu.Parerea mea e ca ar trebui sa-ti vopsesti spoilerele si oglinzile in culoarea caroseriei.Eu asa am facut si zic ca arata mai bine,mai elegant putin.Jantele le ai ca ale mele doar ca eu le-am luat cu 1080 lei anul trecut in august tot noi noute ambalate in cutii.Mai o folie pe geamuri,un eleron, pe langa spoilerele vopsite albastre si Loganelul arata mai complet si mai finut.Bafta la modificari si la cati mai multi km fara probleme.

Comment

salut frumos laureatul ,barile de pe plafon le folosesti la ceva?
                sigpic #

Comment

arata bine laureat-ul...jenti is faine...
                  si o parerea de a mea...daca nu folosesti la ceva bariile alea de pe masina...ar fi bn sa le dai jos...in rest ok...sa o folosesti sanatos

Comment

Salut. Bine ai venit. Frumoasa masinuta ai. Spor la noi modificari.

Comment

Daca tot m-ati intrebat de barele de pe pavilion sa stiti ca le-am dat jos.............o sa le pun numai in momentul in care voi avea nevoie de ele.

Comment

cu ce ai vopsit etrierele si tamburii?care ar fi procedeul de vopsire,ca sa nu sara vopseaua de pe ele.cu ce trebuie sa dau inainte de vopsea,si cum sa le curat inainte?
                        Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

Le-am curatat bine de rugina(pe tamburi) etrierele le-am spalat cu benzina si tamburii i-am dat cu deruginol. Tamburii i-am dat in grund prima data si apoi cu vopsea. Etrierele direct cu vopsea. Am folosit spray cu vopsea si dupa ce i-am dat de 3 ori am dat cu lac incolor auto, tot spray. Cam atat.......daca pot sa te mai ajut intreaba-ma. Le-am curatat cu peria de sarma si cu hartie de slefuit.

Comment

Am adaugat si pleoapele care le-am cumparat cu ajutorul site-ului logan club. Am mai avut pleoape pe masina dar mi-a luat vantul una si am dat-o jos si pe cealalta.
                            Attached Files

Comment

Azi am schimbat tabloul de bord cu unul cu iluminat albastru si acele rosii iar displayul pe negativ (albastru). Sunt super multumit de cum arata si ii multumesc colegului Marius de la Braila pt tabloul de bord.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google