Dr. DRE :)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dr. DRE :)

salut tuturor, am un logan preference 1.4, are 4 luni.. deocamdata nu i'am facut nush ce modificari, caci am avut alte probleme cu ea.. mai tarziu ma sa pun si niste poze cu ea refacuta( la momentu de fata e reparata) cand o sa am poze
    Attached Files

frumoasa masina... au iesit bine reparatiile sau se observa? imi place ca in ultima poza ai cenzurat numaru

sigpic

Comment

;)) da ultima poza e de cand era "neatinsa".. is multumit de reparatii, se putea si mai mult profesionalism pus in munca lor dar asa e la romani.. merge mai bn acum dupa accident decat inainte

Comment

Stalpul de la metro a fost "vinovatul"?
        sigpic

Comment

Sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva , eu unu plang daca mai vad cate o zgarietura mica dapai sa mi se intample si nenorocirea asta .O faci tu frumoasa la loc .Sa auzim numai de bine. Uitasem sa pui poze cu ea reparata sa vedem si noi cum a iesit
          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Originally posted by andrei*j
            salut tuturor, am un logan preference 1.4, are 4 luni.. deocamdata nu i'am facut nush ce modificari, caci am avut alte probleme cu ea.. mai tarziu ma sa pun si niste poze cu ea refacuta( la momentu de fata e reparata) cand o sa am poze
            ma speriasem am crezut ca asa ai tunat-o dar am citi mai bine si am inteles ca este reparata ,of
            bafta la viitoarele modificari
            "cromul este placerea mea"
            "cui nu-i place , valea"

Comment

Sa o stapanesti sanatos!
              In ce ai dat cu ea? Se pare ca a fost deformata bine. Daca ai schimbat capota spate, ai pus cu eleron incorporat?
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Pacata ca a ajuns asa.....dar sper sa nu mia ai parte de necazuri de genu

Comment

si la ce modificari te-ai gandit la masina?

Comment

te-a lovit un stalp in spate cumva? ce nesimtiti sunt si stalpii astia, se pun in calea ta!
                    Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

nu "m'a lovit un stalp" din spate... un audi la trecerea de pietoni in barlad.. avea cam 60' - 65 km/h, eram pe loc, masina e reparata acum, arata bn. nu am pus cu eleron incorporat, a fost facuta pe asigurarea "infractorului".. capota, bara parasoc, locas roata de rezerva, roata de rezerva schimbate si aripile indreptate, am sa mai pun poze noi, inca nu m'am gandit ce sa fac la ea, ma inspir de pe la voi

Comment

Originally posted by andrei
                        Sa o stapanesti sanatos!
                        In ce ai dat cu ea? Se pare ca a fost deformata bine. Daca ai schimbat capota spate, ai pus cu eleron incorporat?
                        nu, numai la eleron incorporat nu imi era gandu', oricum nu stiu, daca se repara pe asigurarea celui vinovat, puteam sa cer capota cu eleron ??

Comment

Unui vecin i-a sarit o caprioara in fatza si a nenorocit toata partea dreapta... Noroc ca e sofer bun!
                          :inlove:

Comment

salut si bine ai venit p forum.
                            pune si tu poze cu masina cum arata acum, asa o sa putem vedea si noi evolutia ei pe viitor ;).
                            bag de seama ca a fost destul de socata masinuta, cam multe s-au schimbat
                            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Originally posted by andrei*j
                              oricum nu stiu, daca se repara pe asigurarea celui vinovat, puteam sa cer capota cu eleron ??
                              Da, puteai sa ceri asta si mai dadeai tu vreo 20-30 euro in plus, sau poate chiar platea asigurarea.
                              De curiozitate, cat a costat toata reparatia?
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google