salut tuturor, am un logan preference 1.4, are 4 luni.. deocamdata nu i'am facut nush ce modificari, caci am avut alte probleme cu ea.. mai tarziu ma sa pun si niste poze cu ea refacuta( la momentu de fata e reparata) cand o sa am poze
Dr. DRE :)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva , eu unu plang daca mai vad cate o zgarietura mica dapai sa mi se intample si nenorocirea asta .O faci tu frumoasa la loc .Sa auzim numai de bine. Uitasem sa pui poze cu ea reparata sa vedem si noi cum a iesitFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by andrei*jsalut tuturor, am un logan preference 1.4, are 4 luni.. deocamdata nu i'am facut nush ce modificari, caci am avut alte probleme cu ea.. mai tarziu ma sa pun si niste poze cu ea refacuta( la momentu de fata e reparata) cand o sa am poze
bafta la viitoarele modificari"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos!
In ce ai dat cu ea? Se pare ca a fost deformata bine. Daca ai schimbat capota spate, ai pus cu eleron incorporat?
Comment
-
nu "m'a lovit un stalp" din spate... un audi la trecerea de pietoni in barlad.. avea cam 60' - 65 km/h, eram pe loc, masina e reparata acum, arata bn. nu am pus cu eleron incorporat, a fost facuta pe asigurarea "infractorului".. capota, bara parasoc, locas roata de rezerva, roata de rezerva schimbate si aripile indreptate, am sa mai pun poze noi, inca nu m'am gandit ce sa fac la ea, ma inspir de pe la voi
Comment
-
Originally posted by andreiSa o stapanesti sanatos!
In ce ai dat cu ea? Se pare ca a fost deformata bine. Daca ai schimbat capota spate, ai pus cu eleron incorporat?
Comment
-
salut si bine ai venit p forum.
pune si tu poze cu masina cum arata acum, asa o sa putem vedea si noi evolutia ei pe viitor ;).
bag de seama ca a fost destul de socata masinuta, cam multe s-au schimbatDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by andrei*joricum nu stiu, daca se repara pe asigurarea celui vinovat, puteam sa cer capota cu eleron ??
De curiozitate, cat a costat toata reparatia?
Comment
Comment