If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut,masina arata bine cu noile arcuri
Vad ca ai fost la ceruire cu ea(vad urmele de ceara pe prag si protectile aripi)
Cum se comporta la km astia?
Sa o stapaesti sanatos si sa ai grija de ea!!!
Salut,masina arata bine cu noile arcuri
Vad ca ai fost la ceruire cu ea(vad urmele de ceara pe prag si protectile aripi)
Cum se comporta la km astia?
Sa o stapaesti sanatos si sa ai grija de ea!!!
multumesc, se comporta ok, dar trebuie deja sa schimb una alta pe la articulatii.
ma tot gandeam de ce titlul asta....m-am uitat pe geam la rozul meu..si m-am prins...
nasol e ca la mine sau decolorat numai 3 usi , care au fost vopsite la vreun an de la achizitia masinii.
nu pricep de ce nu sa decolorat la mine vopseaua originala?
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
jok3re.. era si el un mic mare tuner.. acum nu se mai trage domne.. si uite-l cum se lauda pe la fulgere ca face pe oricine in 2 luni.. asteptam cu nerabdare update-ul
pe tine te fac si acum chiar daca ai avea masina si te voi face si peste trei luni.
data anuntata de mine pe la fulgere este estimativa si oricum nu esti tu vizat am eu alti 2 clienti, asa ca nu vad de ce te agiti ca molecula....in fine.
masina mea in afara de evacuare nu are alta modificare in ceea ce priveste performantele.. nici macar admisie sport..
iti urez bafta la "darea" clientilor pe care ii ai.. banuiesc mcd/fof si dsign.. si chiar daca nu crezi, bazandu-ma pe descrierea succinta pe care mi-ai facut-o mie si lu tomu in subteran la auchan, sunt chiar curios sa vad ce o sa iasa.. desi stiu ca nu poti sa crezi ca in mine exista o lipsa totala de invidie, si sarcasm pe motiv de invidie..
surprize surprize.. asa am fost si nu ma schimb.. deci.. scuze ca vorbesc de mine pe forumul tau (offtopic man.. e vina ta), poti sa stergi dupa ce citesti..
nici macar admisie sport
iti dai seama,..daca ai admisie sport iti da 50 de cai
nici macar evacuarea aia obosita nu iti misca altfel motorul , mai ales ca ai catalizatorul nemiscat.
masina mea in afara de evacuare nu are alta modificare in ceea ce priveste performantele.. nici macar admisie sport..
iti urez bafta la "darea" clientilor pe care ii ai.. banuiesc mcd/fof si dsign..
bine , pentru tine fac o exceptie, imi pun filtru de hartie si maresc gap-ul la bujii sa nu zici ca nu-s fair play.
sau aduci tu orice alt logan de 1.6 8v benzina.
ai nimerit doar unul din pacate, mai exista unul pe care nu il stii si nu , nu e kiki sau felix.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment