frumoasa masina...poti pune un filmulet cu evacuarea?
MaŞinuŢa Roz
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Misto masina, da' n-ai capota ca a mea , sic! Cati mai multi km fara incidente. Short shifter ?!?! De cand si ... mai ales, de ce nu zici nika ? Vreau si eu, pret, unde ... detalii complete, ne-am inteles, da !!!!
Comment
-
Originally posted by SUPERCAR View PostO problema tipica pe logan la culoarea asta,in special cele nemetalizate.
PS. Cum e cu suspensia ca vad ca ai si amortizoarele schimbate...esti multumit de ea?
Originally posted by gionik View PostIn sfarsit la My Ride !!! Bine K-uleee!! Sa o stapanesti sanatos, si sa te bucuri cat mai mult de ea.
Un portbagaj clean cred ca ar merge ff bine!!!
Originally posted by SE-SAYD View PostCati cai ai?
Originally posted by ady_p View PostMisto masina, da' n-ai capota ca a mea , sic! Cati mai multi km fara incidente. Short shifter ?!?! De cand si ... mai ales, de ce nu zici nika ? Vreau si eu, pret, unde ... detalii complete, ne-am inteles, da !!!!
Comment
-
-
pai la vopselele nemetalizate crapa vopseaua de pe spoilere. dar tu cred ca ai noroc masina ta este printre primele si probabil e lucrata mai bine.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
acum o sa incerc cu cocolino...da nu prea se mai gaseste. sper ca iese moale si pufoasa!
nu am avut probleme. decat acum cateva luni cu fulia la alternator.
Comment
-
-
Comment