.................
MaŞinuŢa Roz
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
defapt Hu-ul este un IDA-X200
Oricum frumuos pink car-ul si de abia astept sa-l vad in weekend
Comment
-
da Canto, ai dreptate e ida-x200 si imi doream ida-x100.
si eu astept week-endul...deja nu mai am rabdare.....Last edited by NerviiMei; 21 May 2009, 11:12.
Comment
-
In sanje, cat iti ia sa pui arcurili? Vezi ca pe fata nu o sa fie diferenta prea mare fata de eibach.
Comment
-
Originally posted by dsign View PostIn sanje, cat iti ia sa pui arcurili? Vezi ca pe fata nu o sa fie diferenta prea mare fata de eibach.
Originally posted by Bibi View PostAi si short shifter si maneta schimbator scurtata? Sunt curios se schimba ok?! Pt short shifter ai mai scurtat din teava care intra pe butucul de pe cutie? Numai bine si spor in continuare, imi place cum ai inceput "treaba" la masinuta asta.
Originally posted by ralukutza View Postvrem poze cu unditaaaaaaaaa
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos, dar cam tarziu ne-ai prezentat oficial masina, trebuie penalizare 10 % vorba sefului meu( glumeam); bine ca toti stim masina si proprietarul de foarte mult timp, eu te cunosc din data de 10.05.2008. prima mea intalnire cu logan club; bafta in continuare.
Comment
-
merci...sa fie!
Acum am terminat, masina are arcuri H&R si e ceva mai joasa decat cu arcurile eibach.
Comment
-
PinkCar-ul a mai primit o statie CB Jopix Omega cu antena ml145.
deocamdata caut un loc sa o fixez definitiv in masina, ca m-am cam saturat sa o plimb de la masina in casa si invers.
si o poza cu masina incercand sa urc o bordura :PAttached FilesLast edited by NerviiMei; 27 May 2009, 02:23.
Comment
-
nu e. repede vazusi ca lipseste. magandeam eu ca nu scapa neobservata lipsa acestuia.
Comment
-
iata niste poze cu loganul roz in escpadele lui pe nisipul plajelor marii negre.
Comment
Comment