MaŞinuŢa Roz

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut,masina arata bine cu noile arcuri
    Vad ca ai fost la ceruire cu ea(vad urmele de ceara pe prag si protectile aripi)
    Cum se comporta la km astia?
    Sa o stapaesti sanatos si sa ai grija de ea!!!
    sigpic
    !

Comment

e mai bine nenea acum cu H&R ?? ca de aratat, clar arata acum de parca ai avea arcuri sport...
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

hai ne dam ? )

Comment

Originally posted by vdmihai View Post
          Salut,masina arata bine cu noile arcuri
          Vad ca ai fost la ceruire cu ea(vad urmele de ceara pe prag si protectile aripi)
          Cum se comporta la km astia?
          Sa o stapaesti sanatos si sa ai grija de ea!!!
          multumesc, se comporta ok, dar trebuie deja sa schimb una alta pe la articulatii.

Originally posted by Thejock3r View Post
          e mai bine nenea acum cu H&R ?? ca de aratat, clar arata acum de parca ai avea arcuri sport...
          da , e mult mai bine, pentru mine, nu si pentru pasagerii cu pretentii..

Originally posted by tomu View Post
          hai ne dam ? )
          daca stii un parc in care nu ne amendeaza gardienii ca ne dam in leagane...ne dam :P
          Fuarte Nervos !!!

Comment

baga poze cu noile incaltari de 205 !!!!!!!!
            sigpic
            The MVP

Comment

am gasit din intamplare niste poze cu masina de prin 2005-2006.

daca sunteti atenti veti putea vedea pe stalpii spate stickere-le cu Hit People.

LINK!!!

ALT LINK!!!!
              Attached Files
              Last edited by NerviiMei; 12 July 2009, 03:42.
              Fuarte Nervos !!!

Comment

moamaaa..aveai si koni..si nos si oz...!!!!! De ce le-ai dat jos ??? :P
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

au fugeat, n-au mai vrut sa stea la mine
                  Fuarte Nervos !!!

Comment

ma tot gandeam de ce titlul asta....m-am uitat pe geam la rozul meu..si m-am prins...
                    nasol e ca la mine sau decolorat numai 3 usi , care au fost vopsite la vreun an de la achizitia masinii.
                    nu pricep de ce nu sa decolorat la mine vopseaua originala?
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

la mine e invers.
                      Fuarte Nervos !!!

Comment

jok3re.. era si el un mic mare tuner.. acum nu se mai trage domne.. si uite-l cum se lauda pe la fulgere ca face pe oricine in 2 luni.. asteptam cu nerabdare update-ul
                        REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

pe tine te fac si acum chiar daca ai avea masina si te voi face si peste trei luni.
                          data anuntata de mine pe la fulgere este estimativa si oricum nu esti tu vizat am eu alti 2 clienti, asa ca nu vad de ce te agiti ca molecula....in fine.
                          Fuarte Nervos !!!

Comment

masina mea in afara de evacuare nu are alta modificare in ceea ce priveste performantele.. nici macar admisie sport..

iti urez bafta la "darea" clientilor pe care ii ai.. banuiesc mcd/fof si dsign.. si chiar daca nu crezi, bazandu-ma pe descrierea succinta pe care mi-ai facut-o mie si lu tomu in subteran la auchan, sunt chiar curios sa vad ce o sa iasa.. desi stiu ca nu poti sa crezi ca in mine exista o lipsa totala de invidie, si sarcasm pe motiv de invidie..

surprize surprize.. asa am fost si nu ma schimb.. deci.. scuze ca vorbesc de mine pe forumul tau (offtopic man.. e vina ta), poti sa stergi dupa ce citesti..
                            REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

nici macar admisie sport
                              iti dai seama,..daca ai admisie sport iti da 50 de cai
                              nici macar evacuarea aia obosita nu iti misca altfel motorul , mai ales ca ai catalizatorul nemiscat.

Comment

Originally posted by Vip3rutzu View Post
                                masina mea in afara de evacuare nu are alta modificare in ceea ce priveste performantele.. nici macar admisie sport..

iti urez bafta la "darea" clientilor pe care ii ai.. banuiesc mcd/fof si dsign..
                                bine , pentru tine fac o exceptie, imi pun filtru de hartie si maresc gap-ul la bujii sa nu zici ca nu-s fair play.
                                sau aduci tu orice alt logan de 1.6 8v benzina.

ai nimerit doar unul din pacate, mai exista unul pe care nu il stii si nu , nu e kiki sau felix.
                                Fuarte Nervos !!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google