Logan AbsPlus 1.5DCI Albastru Mineral

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu a bagat chit la greu deoarece aripa a fost schimbata si nu reparata cum a dat initial inspectorul de la asigurari. Mi-au vopsit in totalitate usa, aripa si bara spate. Masina era plina de praf si nu prea aveai cum sa-ti dai seama dar mie mi s-a parut ca este ok, posibil f putin o nuanta mai inchisa dar asta o sa o vad mai bine dupa ce o sa o iau acasa si o sa o spal.
    In tara momentan.

Comment

• Azi trebuia sa-mi iau masina din service. Service-ul a primit acceptul de plata de la asigurator si totul era ok. Inainte sa iau masina m-am uitat mai atent la ea si am avut o mica surpriza: bara spate era crapata in dreptul stopului dreapta. Le-am aratat si au spus ca imi schimba din nou bara si sa ma duc maine sa iau masina. Am facut si o mica poza cu telefonul dar nu se vede prea bine. Pe langa bara am observat si pe usa dreapta spatea care fusese schimbata si vopsita, urme de vopsea scursa in urma vopsirii. Cei din service au spus ca nu or sa se mai vada dupa un polish. Nu sunt prea evidente dar daca te uiti de aproape arata cam naspa. Sper sa fie cum au spus ei si sa iasa la polish.
      Attached Files
      Last edited by CosTin; 28 August 2008, 17:16.
      In tara momentan.

Comment

• Urat... nasoala patanie
        Pare si vopseaua cam "coaja de portocala" pe bara...
        sigpic

Comment

• Urmele de vopsea ies la polish, nici o problema.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Am fost azi in service si masina nu era nici macar miscata din locul unde au parcat-o. Au bagat bara cea noua la vopsit si maine dimineata ma duc dupa masina.
            @andy_x3m: Daca te uiti atent si de aproape la orice bara de logan, exceptand la versiunea prestige, o sa observi ca asa e bara "coaja de portocala" pe bandou care din fabrica nu se vopseste. Daca asa e bara nevopsita asa arata si vopsita.
            Attached Files
            In tara momentan.

Comment

• Costin, eu nu m-am referit la porii aia (care oricum se pot astupa cu plastic primer si apoi filler sau spritz chit pentru suprafete elastice). Eu am vb de aspectul vopselei, dar probabil mi se pare. Ideea e sa nu accepti nici o magarie din partea lor, e dreptul tau si obligatia lor sa iasa "ca la carte".
              Numai de bine
              sigpic

Comment

• Pai toata masina era plina de praf cand am facut pozele, poate de asta ti se pare ca arata ciudat vopseaua.
                E interesul meu sa nu accept nici o magarie din partea lor si nici nu am de gand sa o fac.
                Sper ca maine dimineata cand o sa ma duc dupa masina din nou sa fie gata si sa nu mai aiba niciun defect.
                Multumesc de sfaturi Andy. Sa ne auzim cu bine.
                In tara momentan.

Comment

• Azi am fost la service sa-mi iau masina acasa. Cand am ajuns acolo inca avea bara cea crapata pe ea. Am stat langa mecanic cand mi-a schimbat bara si a fost ok. Mi-au si polishat putin usa in dreptul unde se scursese putin vopseaua si acum nu se mai vad urmele de vopsea. Partea naspa este ca nu mi-au lipit autocolantul pe stalpul usii pentru ca nu aveau pe stoc si a ramas sa ma duc pe saptamana viitoare sa mi-l lipeasca. Dupa ce am ajuns acasa cu ea m-am pus si am aspirat-o si i-am montat noile huse. In timp ce am aspirat-o am deschis/inchis de mai multe ori usile iar dupa catva timp am observat ca la usa care a fost schimbata a ramas blocat manerul de deschidere din exterior. Acum nu mai merge deschisa decat din interior. Luni ma duc la ei sa o faca.
                  Attached Files
                  In tara momentan.

Comment

• Bafta frate cu ea si la cat mai putine probleme sper sa o rezolvi repede si ieftin

Comment

• Usa nu e stricata, ci ai miscat siguranta de pe partea unde se inchide. Misca de fierul respectiv in partea opusa si o sa mearga.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• A fost stricat mecanismul de la maner. Mi l-au schimbat si acum merge perfect usa. Faza naspa este ca nu mi-au pus inca autocolantul pe stalpul usii care a fost schimbata.
                        Urmatoarele modificari pe care le voi aduce in perioada imediat urmatoare la masinuta sunt: filtru de polen cu carbon, a 2-a plafoniera si schimbarea iluminarii comenzilor de la aeratoare.
                        In tara momentan.

Comment

• Am primit filtrul de habitaclu cu carbon activ si l-am si montat. Am facut rost si de plafoniera a 2-a pe care o voi monta dupa ce voi confectiona modulele cu leduri pentru ea.
                          In tara momentan.

Comment

• Si in orash cand te vedem ? Nu mai onorezi cu prezenta ? Si vreau un raspuns
                            1.6 MPI CRAZY DRIVER

Comment

• In oras ies aproape in fiecare zi, dar nu cred ca are legatura cu subiectul threadului discutia asta.
                              In tara momentan.

Comment

• Azi am fost si mi-au lipit pana la urma autocolantul pe stalpul usii care a fost schimbata.
                                Intre timp am facut iluminarea de la comenzile aeratoare pe leduri si am schimbat plafoniera centrala cu una care are spot de lectura.
                                Masina nu va mai suferi nici o alta modificare in viitorul apropriat, motorina...revizii si cam atat.
                                Attached Files
                                Last edited by CosTin; 23 September 2008, 15:14.
                                In tara momentan.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google