Am mai facut niste poze la golanel...
Logan AbsPlus 1.5DCI Albastru Mineral
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
de ce nu ai pus "logan club" pe spate? eu asa as fi pus, ai si pe luneta?.. << e fain, faci reclama ;) >>Last edited by crististreulea; 23 October 2007, 11:34.
Comment
-
frumos loganulai grija de ea si fara incidente neplacute
Last edited by crististreulea; 6 November 2007, 21:54.sigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
ms ms...
In seara asta cand am bagat masinutza in garaj m-am uitat la kilometraj si scria: 1481 deci se cam termina rodajul.
Chiar nu stie nimeni sa-mi spuna pe unde mai e RAR-ul prin Constanta si eventual un program ceva? Pana pe 17 trebuie sa am deja numerele permanente ca imi expira astea rosii.Last edited by crististreulea; 6 November 2007, 21:54.In tara momentan.
Comment
-
Daca nu s-a mutat, RAR-u e la iesirea din constanta spre valu. Faci dreapta pe o straduta(nu mai stiu daca inainte sau dupa vapor).Cand am fost eu era un panou cu o reclama la o firma de parbrize.RAR-u e in aceeasi curte.
edit :A raspuns supercar inaintea mea.MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)
Comment
-
Pai am fost exact acolo imediat dupa ce am plecat de la reprezentanta si nush dc dar am ramas cu impresia ca nu mai e acolo...era cam pustiu si am intrat in curte cu masina fara sa ma intrebe nemeni nmk....erau pe acolo si niste pompe de benzina/motorina si mi s-a parut ciudat sa nu le pazeasca nimeni...Last edited by crististreulea; 6 November 2007, 21:55.In tara momentan.
Comment
-
Gata...masina este inmatriculata cu numarul: CT-87-SIE.In tara momentan.
Comment
Comment