Spor la modificari si sa te bucuri de masina. fa-i remaparea pt ca merita din plin ;)
Logan AbsPlus 1.5DCI Albastru Mineral
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Ai luat intrerupator original? Ai pilit putin din el, ca sa nu stea usa departata?
Comment
-
Nu am luat intrerupatorul original. Tocmai in ideea asta am luat un alt intrerupator super finut pe care l-am montat pe "plafonul" torpedoului si acum aprind lumina din torpedou doar cand am nevoie si nici nu o sa am vreo problema cu usa.In tara momentan.
Comment
-
Foarte bine ai facut, ca toata lumea care a montat intrerupatorul original se plange ca s-a departat usa.
Comment
-
Vineri seara mi-am mai activat urmatoarele: Inchiderea automata a masinii dupa un anumit timp daca nu s-a deschis nici o usa si inchiderea usilor la o viteza predefinita. Pe langa acestea i-am acut si o diagnosticare. Sambata am tras si cablul de informatie viteza din bord la uch. Am vrut sa fac neaparat si remaparea dar nu s-a putut acum.O sa o fac cam intr-o luna, daca o sa fiu in tara in perioada aceea. :-s
In tara momentan.
Comment
-
Se aproprie prima revizie pe care o voi face la Tulcea cred.
Care imi spune si mie unde pot sa gasesc sa cumpar niste dublu adeziv?Attached FilesIn tara momentan.
Comment
-
Desi cred ca raspund cam tarziu, mergi in Praktiker si o sa gasesti.
Comment
-
Am gasit masina in parcare in starea asta.
Cu ocazia asta cred ca imi pun si eu bara de mcv.
Intre timp am mai vopsit cateva elemente de interior in culoarea caroseriei si arata prea belea. O sa va fac poze si o sa le pun.
Vineri am facut revizia de 10000km la Tulcea si a fost super ok.In tara momentan.
Comment
-
Luni ma duc la Tulcea pentru reparatie. Am vorbit sa-mi vopseasca si bara integral si sper sa o si faca.
Intre timp am mai pus si leduri la pedalier sofer+pasager si arata prea belea.In tara momentan.
Comment
Comment