O sa arate super cu bara de MCV.......si eu am schimbat-o tot in urma unui incident din asta.....m-a lovit unu intr-o parcare....dar am schimbat-o pe asigurarea lu ala...
Logan AbsPlus 1.5DCI Albastru Mineral
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Misto :P poate faci si ceva poze is curios cum o sa fie bara MCV vopsita sa pui pozeLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Maine (deja e azi) dimineata la prima ora trebuie sa fiu la Tulcea pentru reparatie.
Am mai facut cateva poze cu elementele de interior vopsite. Pe langa acestea am mai vopsit si placa din bord la fel.In tara momentan.
Comment
-
In afara de lumina din plafoniera care recunosc ca e putin cam prea puternica nu e obostoate deloc lumina albastra si e super misto.
In sfarsit am reparat masina...Super de treaba oamenii de la Tulcea dar tot a fost un mic incident nu prea important dar...uneori detaliile fac diferenta. Uitati-va la pozele 2 si 3 de mai jos. Care este mica diferenta dintre ele? A 2-a este facuta inainte de a baga masina in spalatorie si a 3-a dupa ce a fost spalata. Ia sa va vad daca va dati seama si dupa aceea va povestesc.In tara momentan.
Comment
-
Inafara de suporti de numere? Mai este ceva?) sau ala ii micul incident?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Ai intrat in ceva si ai indoit numarul?
Comment
-
Deci...sa va povestesc: Au reparat frumos masina si dupa aia au bagat-o la spalat in spalatoria service-ului lor, asta e politica la ei: dupa ce o repara ti-o si spala. Cand era in spalatorie i-am vazut pe baietii de acolo cum au cautat ei in portbagaj si cum au luat un suport vechi de numar pe care il lasasem in masina. Am crezut ca vor sa-l ia pe ala dar dupa aia am vazut o miscare cam ciudata in fata masinii. Mentionez ca au bagat masina cu fata in interior deci nu vedeam ce se intampla. Cand au scos masina din spalatorie binenteles ca era pus suportul de numar vechi iar pe cel nou il luasera cineva din service. M-am luat de ei si mi-au spus ca asa le-a fost spus sa faca. Am vorbit imediat dupa aceea cu sefa lor si a inceput sa bage vrajeala cum ca eu asa as fi spus...ca asa a inteles ea...vrajeala din asta ieftina, iar eu in nici un caz nu i-am spus asa ceva. La final, inainte sa-mi predea masina, am aflat si adevarul: mi-a dat un suport de numar sigilat "cadou din partea firmei" si mi-a spus ca pe suportul de numar nu l-a putut include pe factura de la casco deoarece cu suportii de numere se ocupa cei de la livrari si ar fi trebuit sa-mi faca factura separat.
Nu m-ar fi deranjat daca mi-ar fi spus asta de la inceput si nu sa incerce sa ia suportul pe ascuns cu principiul "lasa ca nu vede prostu`". Va dati seama ca nu stau eu dupa un suport de numar cand acasa am o gramada cu LoganClub dar m-a deranjat gestul in sine.
In rest totul a fost ok! Imi place cum a iesit masina si sunt multumit.
Am de vanzare 2 suporti de proiectoare pentru logan berlina!In tara momentan.
Comment
-
Comment