Logan AbsPlus 1.5DCI Albastru Mineral

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Politia nu o sa spuna nimic deoarece nu o sa vada asta. ;)
    Ledurile sunt alimentate independent de far si pozitii, aprinderea/stingerea lor facandu-se de la un buton separat din interior.
    In tara momentan.

Comment

• Si doar ma vrut sa zic de banda cu leduri si la noi la iasi sunt cativa baieti care au....

acum ca am ghicit imi trimiti cadou un razuitor de gheata ? :P

ps: glumesc
      0.9 tce SL plus

Comment

• Mentionez ca ideea a fost a mea fara sa mai vad la nimeni, iar punerea in practica mi-a apartinut de asemenea.
        Ai mai vazut loganuri cu leduri in pleoape? Sau la ce te refereai?
        In tara momentan.

Comment

• Da sunt la noi in iasi doar ca sunt puse deasupra pleoapei....

Last edited by iooon; 1 July 2008, 23:31.
          0.9 tce SL plus

Comment

• Pai eu cred ca e o "mica-mare" diferenta intre sa pui ledurile deasupra pleoapei si sa le pui in interiorul ei. Eu personal nu am mai vazut la nimeni asa ceva.
            In tara momentan.

Comment

• Da corect.... Nu am zis ca e la fel..Am spus doar ca sunt si la noi baieti culeduri la pleoape

spor la treaba in continuare
              0.9 tce SL plus

Comment

• Inca un nou prag de kilometrii.
                Attached Files
                In tara momentan.

Comment

• Super masina sa ai grija de ea si la cati mai multi km fara probleme

Comment

• Alte modificari in viitor? Sau ramane deocamdata asa masina?
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Planuri de viitor: Cruise control, filtru de polen, parasolar, folii pe geamurile din spate si luneta, huse scaune, plafoniera spate...etc
                      Intre timp am mai pus leduri si la lumina de la numar si in portbagaj. Erau cam ultimile luminite pe care nu le schimbasem cu leduri si asta din lipsa de timp.
                      In tara momentan.

Comment

• Un mic "tunning" "montat" azi pe la 14.30.
                        Un baiat cu un cielo care a venit azi in vacanta din Bucuresti nu a vazut un semn STOP.
                        In poza arata mai bine ca in realitate.
                        Nu prea mai pot sa deschid usa. Am tras tare de ea si pana la urma s-a deschis dar asta dupa ce am vazut cum s-a ridicat din balama putin. Cand am incercat sa o inchid nu prea mai mergea dar pana la urma am reusit ridicand putin de ea.
                        Mi-e teama sa nu fi fost afectat si partea din spatele rotii deoarece am observat ca roate nu mai sta perpendicular pe sol ci are un foarte mic unghi de inclinare.
                        Multumesc baietilor din LoganClub (alexNeagu, Deluxe si un prieten de-al lui) care au venit azi cat eram la politie sa-mi tina putin de urat si sa vada in ce stare e masina.
                        Am stat la politie de pe la ora 15.00 pana pe la 22.30

Masina este in service la reparat. O sa mai dureze ceva pana o sa o iau acasa. Au ceva de lucru la ea...Or sa schimbe urmatoarele elemente: usa dreapta spate, bara spate, aripa dreapta spate, puntea spate, aparatoare noroi, capac roata...
                        Sper sa iasa bine!
                        Attached Files
                        Last edited by andrei; 25 August 2008, 22:44.
                        In tara momentan.

Comment

• Nasol. Asta e a doua oara cand se intampla . Tot la Tulcea mergi nu ? Sa auzim numai de bine.
                          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• De data asta nu am mai mers la Tulcea pentru ca ar fi fost mai complicat.
                            Masina este inca in service.

Am fost sa vad masina in service si se pare ca e aproape gata. Acum astept acceptul de plata de la asigurari dupa care o sa o iau.
                            Cum vi se pare ca a iesit?
                            Attached Files
                            Last edited by andrei; 25 August 2008, 22:46.
                            In tara momentan.

Comment

• A iesit bine,acum ai si punte spate noua

Comment

• A iesit bine dar cred ca ti-a bagat chit la greu. Stii ceva Costine au folosit si ceva ventuze sau au folosit metoda ciocanului ? Ti-a vopsit toata usa si aripa sau doar partial ? Sunt diferente de culoare ?

p.s. Te-am ametit cu atatea intrebari
                                Last edited by Christnacht; 25 August 2008, 19:48.
                                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google