Inca o mica modificare...
Logan AbsPlus 1.5DCI Albastru Mineral
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Am schimbat maneta de la stergatoare si am pus o maneta care are buton pentru CB. Initial pusesem un buton valet pentru CB deoarece nu gasisem maneta cu buton mai ieftina in Constanta, ci numai la preturi astronomice. Multumesc mult lui Fascu_ady pentru ajutoarul acordat in achizitionarea manetei.In tara momentan.
Comment
-
Ieri am reusit sa-mi fac si acele rosii si se vede beton. Pe langa astea am activat si martorul de usi deschise si urmeaza sa-i montez si contactorii pentru usi spate. Azi voi mai pune pe ea si aparatori de noroi fata si spate si paravanturi (deflectoare) fata.In tara momentan.
Comment
-
tu esti puternic incet da puternic)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Am pus de mai demult paravanturile fata si aparatorile de noroi. Urmeaza, cand voi avea timp, sa-i montez contactorii pentru usile din spate si sa-i lipesc si autocolantele "protectii praguri". Am cumparat si lampa pentru torpedou si pe aceasta am sa o montez cand voi avea timp. Mai am in plan sa-i mai pun o plafoniera in spate in care sa pun leduri albastre si la plafoniera din fata sa-i pun leduri albe. Pe langa acestea vreau sa-i pun si autocolantele de prestige pentru stalpi.In tara momentan.
Comment
-
Astazi i-am lipit si autocolantele de prestige pentru stalpi si am pus leduri albastre in plafoniera. Saptamana trecuta i-am lipit si autocolantele "protectii praguri". Urmeaza sa pun leduri albastre si in portbagaj, la numar si sa-i montez lampa pentru torpedou in care o sa pun tot leduri albastre. As vrea ca in viitorul apropriat sa-i fac si o remapare si sper sa reusesc.Attached FilesLast edited by CosTin; 12 March 2008, 02:04.In tara momentan.
Comment
Comment