Salut, felicitari pentru locul 3 la mioveni, ce te tine sa o faci clean si sa o trantesti ??
Ag-20-mca
Collapse
X
-
Frumoasa ce sa zic , dar mai potzi sa faci putzine modificari si ieftine la pretz , cum ar fi:
-palasolar ceva fumuriu sau sa se vada de la mai deschis la inchis
-becurile de pe fatza semnalizare sa le pui albe ;) asa mi-am pus eu si se vad super ca tot ai geamul exterior alb
-praguri , fara praguri da aiurea . Probabil ai avut si le-ai spart ca si mine :P
-luminile la ceasuri cine tzi le-a facut nu le-a facut cum trebuie adica nu a pus leduri SMD cum are ea din fabrica ci a pus leduri normale si se vad in rest e ok alb
-pe consola vad ca ai pus ceva carbon dar vad ca ai mers pe gri , parerea mea daca ai mashina alba era fain sa mergi cu alb sau negru
-un vinil ceva pe ea fiind alba ar da super
In rest e okay mult succes , sa o stapanesti sanatos , sa te bucuri de ea si sa te fereasca D-zeu de evenimente neplacute ;)STOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate
Comment
-
Multumesc Fuguletz , deocamdata partea financiara ma tine sa nu o fac ca in poza
sorry_ila: parasolar am avut din folie da mi-a atras atentia nenea politaiu si l-am dat jos
-becuri in pozitii am portocalii (becuri de semnalizare) sa fie in genu masinilor americane cu pozitii portocalii
- praguri nu am avut si nu o sa pun pe ia ca o vreau cat mai simpla.
-luminile la ceasuri mi se par ok nu sunt nici prea puternice sa ma deranjeze noaptea deci sunt multumitoare.
-pe consola nu am nimic pus, am consola de prestige.
Comment
-
Vino la intalniri,considera de exemplu ca ma cunosti de o viatza pe mn si pe alex.
Te asteptam duminica viitoare la bemo,ora 20.
Comment
-
Cateva filmari cu "bricheta" de la regionala de al Mioveni.
P.S. cam tarziu dar acum le-am urcat pe youtube
Vizionare Placuta!
Comment
-
Comment