Ag-20-mca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am cumparat sticle noi pentru faruri...cand o sa am timp o sa le schimb. Deocamdata nu am bani de lupe...

Comment

• Si asa este bine, astea sunt matuite.
      MY CLA

Comment

• da stiu...am incercat sa le polishez...au tinut 1 saptamana si s-au facut la loc

Comment

• pe sticle cat ai dat si unde le ai gasit de noi?

Comment

• arata bine oricum,zi-mi te rog de unde ai cumparat sticle ptr faruri ?
            http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

• frumoasa masina

cat te-a costat foliatul plafonului?
              sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

• Sticle nu se gasesc separat...eu am cumparat faruri noi de la care am luat sticlele

vyalli: plafonul ma costat 200 lei.

Comment

• Ce bine ca ai scapat de ionizare , arata de 10 ori mai bine cu folie!
                  I changed her oil , she changed my life
                  sigpic

Comment

• Salut. Dintotdeauna mi-au placut sticker bombs-urile. Imi place combinatia de culori: alb cu portocaliu.
                    Nu imi plac in schimb oglinzile portocalii, farurile si stopurile. Consider ca ar da mai bine cu cele stock, eventual un mic bad boy si stopuri custom cu leduri.
                    Si nu imi place ca ai doua tips-uri. Totusi nu avem motoare care sa necesite evacuare dubla.
                    Dar asta este strict parerea mea, poate gresesc.

Per total: imi place. Felicitari.
                    sigpic

Comment

• ba da mai stai acasa ca nu te mai suport deloc

Comment

• Geo, eu nu l-am suportat de cand l-am vazut

@Pacco, evacuarea dubla nu e pentru ca are motor mare si pentru ca vrea o masina simetrica. Iar ce zici tu de stopuri custom, e vorba de o investitie destul de mare..

Alex, ti-am zis, farurile trebuie schimbate complet, nu doar sticlele .

Andrei
                        sigpic

Comment

• Geo cat e gazu' in floare o sa inghita muulti kilometrii

Farurile o sa le schimb cand o sa am bani de unele cu lupa, momentan le-am schimbat sticlele la astea cu unele noi.

Comment

• farurile la care ai schimbat sticla erau lipite cu silicon?cum ai procedat ca vreau sa scot si eu sticlele si sa nu le sparg,ale mele sunt prinse cu silicon pt k au mai fost desfacute de vechiul proprietar,ms

Comment

• Le-am incalzit cu un feon industrial si s-au desfacut usor.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google