If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
deci...dupa cateva derapari pe la tara am reusit sa rup prelungirea fatza pe jumate si am decis sa le dau jos definitiv, am pus si niste becuri de tip Xenon
Am pus cateva poze si video de sezon sper sa va placa ;)
Bai mai traiesti mai ce naiba intra si tu mai des,daca vrei stikere vino la bucale pe data de 6 ianuarie la intalnire si o sa primesti pana atunci pauza
"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
arata f.bn golanu.e mai bn k ai renuntat la prelungiri;)f.frumos burn out.Imi plake f.mult mai ales s partea de sunet.se vede k e intretinuta..spor in continuare s multi km fara probleme.
salut baieti nu am mai intrat pe aici ca nu prea am mai facut nimik la logan (decat kilometrii). Vreau sa va intreb cat ma costa si pe mn un chip tuning si cam cati cai imi pune in + ?
salutari vecine :P ...:-? asteptam decizia ta in legatura cu barile alea .. :-? sau ce ai de gand sa-i pui , imi soptise o pasarica ca vrei sa-ti pui bara de MCV :-? nush daca am inteles bine .. oricum bafta la tunarit si tot respectu pentru munca depusa ..
Al3x...vezi ca nu se recomanda spalarea motorului la Logan...o sergere cu carpa putin umezita e suficient...asta chiar daca te duci la ITP...ca in afara de a se uita la seriile de la motor si de ati scoate joja de ulei nu au facut...asa e?
- filmele de la postul 46 mie nu-mi merg, imi da o erroare fara explicatii.
- pentru stickere il cauti pe GOLAN91, 3-4 posturi mai sus. daca nu te rezolva sau o lalaie, sa-mi spui.
- dupa o resoftare cistigi aproximativ 9 cai + scoaterea limitarii la 6.500rpm, deci merita
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Valeriuciprian: motoru l-am spalat cu o carpa umeda (se vede si in poza carpa) nu o sa il spal niciodata la spalatorie ca nu am incredere in ei;)
Crististreulea: nu stiu de ce nu iti merg filmuletele mie imi merg si luate de aici si care le aveam in calculator... De stikere am vorbit , am rezolvat. Ms pt lamurirea cu resoftatu.
Bafta si conduceti fara puncte
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment