Ag-20-mca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cat a costat vopsitul?

Comment

Frumoasa culoare sa o stapinesti sanatos si fara alte evenimente rutiere
      @Ionut TWY depinde la noi in tm la reprezentanta e vreo 370 lei vopsitu
      sigpic

Comment

Pe mine m-a costat 750.000 (75 lei) toata lucrarea + 10 lei un spray negru + 40 lei plasa....ce-l care mi-a facuto e prieten cu mn si daia ma dus asa ieftin

Comment

E misto masina cu bara asta si la culoarea asta! Punei repde niste proiectoare! Apropo
          , sa nu te uiti in gura celor care comebteaza pe alte forumuri ca tuningul e chici!Intradevar, daca ai scapa de coada aide rechin......ar fi ceva
          Last edited by stiancu; 31 March 2008, 17:15.

Comment

Masina e frumoasa, imi place cum arata mai ales ca am avut si eu un logan alb, inaintea astuia. Sa ai noroc de ea!

Singurul lucru pe care nu-l inteleg, in general vorbind, e semnul ala de renault peste sigla Dacia. Mi se pare ca strica totul. Bineinteles, e o parere personala.

Comment

Originally posted by stiancu View Post
              E misto masina cu bara asta si la culoarea asta! Punei repde niste proiectoare! Apropo
              , sa nu te uiti in gura celor care comebteaza pe alte forumuri ca tuningul e chici!Intradevar, daca ai scapa de coada aide rechin......ar fi ceva
              ms pentru aprecieri ..coada de rechin o sa incerc sa o dau jos cand o sa se incalzeasca afara ca acu am incercat si ramane lipiciul pe tabla si ramane urat;)
              @iuli actipildu ala l-am pus la inceput cand am cumparat masina nu prea stiam atunci cu ce se mananca tuningu...pot sa il dau oricand jos da nu ma deranjeaza;)
              Last edited by Al3x; 31 March 2008, 18:28.

Comment

A venit si timpu interiorului......huse de prestige ce parere aveti mie imi place acu e intuneric la mine in masina)
                Attached Files

Comment

De unde ai luat husele si cat te-au costat?

Comment

Le-am luat de la un prieten de la mn din oras (mioveni) 1 mil m-au costat

Comment

• Nici nu is scumpe eu am vazut cu 150 ron da is foarte slabe nu merita sa dai atata pe ele!!!

Comment

• Eu am avut de ales dintre dastea de Prestige sau de KISS FM da cele de KISS sunt de slaba caltitate si sunt si subtiri se tocesc imediat

Comment

• Nu sti cat costa husele originale la reprezentanta dacia ca vreau sa ami iau ,dar eu am kiss fm dar tu ai zis ca is de proasta calitate acuma nustiu de care sa i-au!!!!!!!!

Comment

• Daca vrei pentru Desing iati KISS FM daca vrei sa te tina mai mult si sa ramana intacte sa nu se toceasca iati de Prestige. Eu am dat 1 mil de la un prieten la reprezentanta nu stiu cat costa

Comment

• Imi dai te rog id tau de messenger ca a-si fi interesat de niste huse pentru logan de la tine?Daca se poate!!!!!!!!!!

Comment

• Ti-am trimis PM

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google