Ag-20-mca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by crististreulea
    salut Al3x si bine ai venit pe forum.
    imi place:
    - dupa rosu passion, albul imi place cel mai mult.
    - imi place ca ai scos emblemele de pa capota spate.
    nu-mi plac:
    - coada de rechin... las-o la bmw, e a lor
    - prelungirile la bari arata mai ciudat. este cineva pe forum care a imbinat bara cu acele prelungiri si a iesit beton! e de munca dar merita

in rest, dai in gura! fa-o sa necheze cind te vede cu cheia in mina :d
    nu i-am scos emblemele dupa spate (din pacate) poza e modificata in PAINT dar ma bate gandu sa i le scot ca se vede misto

nu mai cita postul anterior!
    Last edited by crististreulea; 21 October 2007, 00:07.

Comment

Originally posted by Al3x
      nu i-am scos emblemele dupa spate (din pacate) poza e modificata in PAINT dar ma bate gandu sa i le scot ca se vede mijto
      da se pare ca ea nu arata asa ca in poza de avatar de la casa poporului ci a fost masluita

dar arata mai bine asa ca in avatar
      fa-i schimbarea

nu mai cita postul anterior! e valabil si pentru Organizatorii de intilniri
      Last edited by crististreulea; 21 October 2007, 00:08.
      "cromul este placerea mea"
      "cui nu-i place , valea"

Comment

ca sa fac modificarea asta imi trebuie bara de MCV ca daca o tai pe asta originala o sa se lase marginile ... poate o sa pun doar plasa la bara si pe ce-a de la prelungire o sa o vopsesc negru
        Last edited by Cristi_Xp; 21 October 2007, 05:24.

Comment

Originally posted by BRUTUSANF
          nasol ,uite de asta eu mi-am luat o toba de la pilot care are zgomot mai redus la turatii mari ca sincer vreau sa mai aud si muzica in masina
          Simti ceva forta in plus fata de cea stock,sau este doar de design si pt un zgomot mai aparte?N-as vrea sa fie asurzitoare la drum lung...Vorba ta,as vrea sa mai ascult si muzica sau sa schimb o vorba cu ''consoarta''.Si cam la ce pret sunt?Multumesc mult.
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

ma se simte ceva si la demaraj si urca mai repede in ture in depasiri din a5a ii dau a 3 a si se infige rau de tot pretu : 160 lei toba , 50 lei montatu , 40 de lei curieru
            Last edited by crististreulea; 22 October 2007, 11:06.

Comment

si nu te gandesti la cei din juru tau??? cai deranjeaza si eu sunt fan tobe sport dar nu urlatoare dastea mai am vreo 2prin cartier noroc cu vecini iau facut sa renunte la ele dupa multe plangeri la politie

sigpic

Comment

Originally posted by D-FENS
                Simti ceva forta in plus fata de cea stock,sau este doar de design si pt un zgomot mai aparte?N-as vrea sa fie asurzitoare la drum lung...Vorba ta,as vrea sa mai ascult si muzica sau sa schimb o vorba cu ''consoarta''.Si cam la ce pret sunt? Multumesc mult.
                sincer sa fiu nu se simte ceva forta dar imi place ca are un zgomot placut si mai poti discuta una alta in masina fara sa afecteze habitaclul si am luat-o pt ca este 100 % inox si nu ai problema dupa 3-4 ani sa rugineasca si sa trebuiasca sa o schimb. cum sunt cele de la powerfull care e din otel vopsit sau alte firme ca m-am interesat ce fel e material este pe celalalte tobe
                Last edited by crististreulea; 22 October 2007, 11:08.
                "cromul este placerea mea"
                "cui nu-i place , valea"

Comment

Originally posted by sonykel
                  si nu te gandesti la cei din juru tau??? cai deranjeaza si eu sunt fan tobe sport dar nu urlatoare dastea mai am vreo 2prin cartier noroc cu vecini iau facut sa renunte la ele dupa multe plangeri la politie
                  bah cand va aud ,dar la aia ce trec cu tractoarele nu le faceti plangere?la aia cu motoarele nu le faceti plangere?
                  stai sa imi comand toba din carbon,ca si catalizatorul il scot...flacari sa iasa de pe teava !
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

cristi o sa-ti inregistrez masinile respective cand am ocazia sa vezi cum se aude... unul dintre ei are direct teava din galerie si celalalt are teava cam pana la toba mica si de acolo nimic. nici toba mica nici mare nici pe dracu sa-l ia
                    Last edited by crististreulea; 23 October 2007, 11:31.

sigpic

Comment

depinde de ce motoare eu,cat de placut sau enervant se aude ...
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

E Ok masina... Ce te-ai speriat cand a trecut politia pe langa tine
                        Duminica sper sa vi la Casa Poporului cu ganduri mai pasnice... in rest numai bine...
                        Last edited by crististreulea; 23 October 2007, 11:32.
                        sigpic

Comment

am fost si ieri la Bucuresti da nu am stat mult ca a plouat daca o sa va mai vad o sa vin mai cu calm

Comment

Originally posted by Al3x
                            face zgomot destul de mare mai ales la turatii mari iti astupa urechile .....da m-am invatzat
                            Si femeile????

Comment

am mers cu o gramada de femei in masina dar nu sa plans nici una ca face zgomot mare, deci le place
                              Last edited by crististreulea; 23 October 2007, 11:33.

Comment

Vreau si eu Stiker cu LOGAN CLUB cine ma rezolva si pe mine?plzzzz

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google