Ag-20-mca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut, felicitari pentru locul 3 la mioveni, ce te tine sa o faci clean si sa o trantesti ??
    sigpic

Comment

• Frumoasa ce sa zic , dar mai potzi sa faci putzine modificari si ieftine la pretz , cum ar fi:
      -palasolar ceva fumuriu sau sa se vada de la mai deschis la inchis
      -becurile de pe fatza semnalizare sa le pui albe ;) asa mi-am pus eu si se vad super ca tot ai geamul exterior alb
      -praguri , fara praguri da aiurea . Probabil ai avut si le-ai spart ca si mine :P
      -luminile la ceasuri cine tzi le-a facut nu le-a facut cum trebuie adica nu a pus leduri SMD cum are ea din fabrica ci a pus leduri normale si se vad in rest e ok alb
      -pe consola vad ca ai pus ceva carbon dar vad ca ai mers pe gri , parerea mea daca ai mashina alba era fain sa mergi cu alb sau negru
      -un vinil ceva pe ea fiind alba ar da super
      In rest e okay mult succes , sa o stapanesti sanatos , sa te bucuri de ea si sa te fereasca D-zeu de evenimente neplacute ;)
      STOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate

Comment

• Multumesc Fuguletz , deocamdata partea financiara ma tine sa nu o fac ca in poza

sorry_ila: parasolar am avut din folie da mi-a atras atentia nenea politaiu si l-am dat jos
        -becuri in pozitii am portocalii (becuri de semnalizare) sa fie in genu masinilor americane cu pozitii portocalii
        - praguri nu am avut si nu o sa pun pe ia ca o vreau cat mai simpla.
        -luminile la ceasuri mi se par ok nu sunt nici prea puternice sa ma deranjeze noaptea deci sunt multumitoare.
        -pe consola nu am nimic pus, am consola de prestige.

Comment

• Daca ai arcuri pe ea ... poti sa iei flexul si sa te distrezi putin ... iar la bandouri, poti sa le dai jos si sa le faci albe ... sau sa le dai de tot jos si sa pui fibra ... investitie maxim 100lei
          sigpic

Comment

• chestia cu "vinil" suna cam a nfs underground
            @ fulgulet masina nu e trantita ( momentan )

Oricum arata destul de bine dar trebuie retusate barile fata -spate ..sti ce ti-am zis eu atunci
            aa si sa scoti pata de cola de pe stalp

Comment

• Stiu logane ce e de retusat la ia...deocamdata nu e in posesia mea deci nu pot sa ii fac nimic

Comment

• alex ..toate la timpu lor tata

Comment

• alex scz daca te-a deranjat ceva , a fost doar parerea mea ;)

Comment

• Stai linistit sorry_ila ca tin cont si de parerile altora si nu am de ce sa ma supar ;)

P.S. pe la intalniri nu vi si tu ca vad ca esti din mioveni?

Comment

• Al3x am fost si eu o data la o intalnire si ash vrea sa mai vin dar nu cunosc pe nimeni si ma simt in plus

Comment

• Vino la intalniri,considera de exemplu ca ma cunosti de o viatza pe mn si pe alex.
                        Te asteptam duminica viitoare la bemo,ora 20.
                        AG 16 Y M A

Comment

• si pe mine ma cunosti...;)

Comment

• kolaka si eu te cunosc
                            AG 64 P U F

Comment

• Cateva filmari cu "bricheta" de la regionala de al Mioveni.

P.S. cam tarziu dar acum le-am urcat pe youtube

Vizionare Placuta!

Comment

• Ba ce fuge ba...ai motor de super nova cumva?
                                AG 16 Y M A

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google