Dacia Logan Cu Bullbar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am gresit acolo 1.6. 15v. am sa modific.
    In legatura cu masina: cui ii place bine, cui nu, nu ...
    Last edited by valeriuciprian; 20 May 2009, 20:26.

Comment

Baietii care au Logan MCV, am fost la cromtuning sa le cer niste poze cu praguri de Logan MCV pentru un var. Si mi-au dat o poza cu toate modelele de praguri. Sunt super tari pragurile si costa doar 900 Lei setul . Mai ales ELG002 o face foarte eleganat si arata mult mai bine decat teava de inox ca la mine... P.S. Am gasit pe site la ei poze cu pragurile acelea puse si pe alte masini
      Attached Files
      Last edited by Lawrentiw; 20 May 2009, 20:26.

Comment

Interesant . La interior ai modificat ceva ? bafta in continuare
        b 89 plk

Comment

pe berlina arata tiganie dar pe mcv sau camioneta da bine dar treaba ta tu alegi..bafta in continuare.
          sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Mai pune si niste jante pe 17" cromate (daca tot iti place asa mult cromul) cu cauciucuri late si va arata ca un jeep-ulet "pestelit". Daca nu faci drumuri prin afara orasului unde exista riscul sa prinzi la viteza pietricele aruncate de la cei din fata, mai bine da jos protectia aia de la capota, ca nu arata bine, zic eu..plus ca mai tine si apa sub ea.
            Last edited by Bibi; 21 May 2009, 16:15.

Comment

hai frate ca nu e tanc... dc ai vrut sa iti pui bullbar praguri bandouri ..etc? sa fi iesit din comun doar pentru asta? si chestia de pe capota e urata. renunta la tot ..parerea mea ...nu accesoriza o masina simpla draguta de altfel cu chestii iesite din comun...faci cum vrei ..la urma urmei...salut laure..

Comment

Interesanta ideea ... cred ca bullbaru ar da mai bine daca ai avea bara fata de MCV ... parerea mea ... da restu de crom de pe ea zic ca nu se merita ...

Comment

Sa stii ca da bine cromul pe alb.Imi plac bandourile,periile de geam, si prelungirea aia cromata.Apropo: ce pret are?Bafta la modificat
                  Tinc fest !!

Comment

Originally posted by Kalimera22 View Post
                    Sa stii ca da bine cromul pe alb.Imi plac bandourile,periile de geam, si prelungirea aia cromata.Apropo: ce pret are?Bafta la modificat
                    Pai bandourile au costat - 230 Lei, chederele (periile de la geam) - 100 Lei, Bullbarul - 830 Lei si pragurile - 900 Lei de la cromtuning.ro

Comment

bullbar

Originally posted by Lawrentiw View Post
                      Am si eu 2 loganuri, un Pick-up si o berlina, albe amandoua, am inceput sa le accesorizez :
                      La berlina i-am pus praguri, bullbar, chedere cromate, bandouri cromate.
                      La pick-up i-am pus rollbar din inox (am sa-i fac poze) si vreau sa ii mai pun si praguri si bullbar.
                      Salut vreau si eu sa montez bullbar la o berlina dar aia din inox e prea scump pt mine. As vrea niste poze sa vad unde e prins cum sa modific pe al meu sa potriveasca. multumesc

Comment

Cu aproape 2000ron cat ai dat pe crom puteai face alte modificari mult mai utile si de efect dar...sunt gusturile tale si banii tai.Succes!!!
                        sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Salut. De ce nu iei un Duster si sa i pui bullbar si toate accesoriile pt o masina de teren ? Loganul o avea ea garda de camila dar totusi nu arata ca un SUV . Ii dau dreptate lui Alex_Miu decat atatia bani in cromul ala mai bine investeai in siguranta sau altceva nu stiu. Sa fi avut acum suma aia de bani mama mama ce iesea din Zambila si frane si distantiere mai imi ramanea si de o toba sport . Sa auzim numai de bine
                          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

unora le place jazzul, mie imi place loganul!
                            e un inceput! asteptam si ceva poze cu dotari interioare.
                            lipsa text

Comment

Cromtuning au produse aduse din Turcia care sunt foarte "calitative".Dupa o luna de la achizitionare au inceput sa rugineasca,Firma e praf.Habar nu au de tipurile de masini.Faci comanda de un produs si trezesti cu alta traznaie.Daca ii rogi sa iti schimbe "minunata"marfa o sa iti spuna ca nu vrea muschiul lor.Apelati la ei daca aveti bani de donat.Respect!

Comment

Nu e rau ce ai facut la masina,tie trebuie sa iti placa,in rest...sporuri
                                http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google