If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am si eu 2 loganuri, un Pick-up si o berlina, albe amandoua, am inceput sa le accesorizez :
La berlina i-am pus praguri, bullbar, chedere cromate, bandouri cromate.
La pick-up i-am pus rollbar din inox (am sa-i fac poze) si vreau sa ii mai pun si praguri si bullbar.
Daca iti place sa faci rodeo e OK, dar vezi ca in cazul unui accident minor, daunele vor fi mult mai mari datorita patrunderii "bull-bar"-ului prin radiatoare...
Crede-ma am vazut pe viu!
inalta-l,tragei niste cauciucuri inalte si gata...te poti considera primul prorpietar de logan steepwhay))))...glumeam....ciudat,nu stiu ce sa zic...personal nu ma dau in vant dupa astfel de accesori.dar e masina ta,....banii tai.....
"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
vreau sa imi pun la Pick-up o bara de fata si vreau sa imi dati o parere, sa imi pun bara aia sau bullbar ca pe berlina ? am vorbit cu cei de la cromtuning (de unde am cumparat si celelalte accesorii) si mi-au trimis cateva poze printre ele si rollbarul de la pick-up. Ideea este si de bani.. bara de fata costa 460 lei iar la alte firme aceeeasi bara costa 800 lei :-o aproape cat bullbarul de pe berlina (830 lei)
Salut colega!
In nici un caz bullbar pe berlina! e mult prea incarcata!
La pick-up, da bine bara aceea de jur imprejurul benei !
In ceea ce priveste berlina, mai bine pui ceva in genul pozei postate de tine, dar mai subtire putin!
Parerea mea, dar tu faci cum crezi ca iti place!
Bafta si numa' bine!
Da. m-am gandit si cred ca fac in felu urmator: mut bullbarul de pe berlina pe pick-up si la berlina ii iau bara subtire de fata. Vi se pare voua incarcata dar am avut 3 ciocniri usoare in trafic si m-a ferit de vopsitul barei de fata sau alte chestii... bullbarul doar l-am zgariat putin, l-am polishat si e ca nou, cei de cromtuning am vazut ca au sisteme de prindere rezistente care vin perfect pe shasiu
Nu mai cita postul anterior...se intelege ca lui ii raspunzi.
vreau sa imi pun la Pick-up o bara de fata si vreau sa imi dati o parere, sa imi pun bara aia sau bullbar ca pe berlina ? am vorbit cu cei de la cromtuning (de unde am cumparat si celelalte accesorii) si mi-au trimis cateva poze printre ele si rollbarul de la pick-up. Ideea este si de bani.. bara de fata costa 460 lei iar la alte firme aceeeasi bara costa 800 lei :-o aproape cat bullbarul de pe berlina (830 lei)
Vezi ca prinderea pe suruburile laterale nu o sa reziste la cele 300 kg garantate de Dacia pentru incarcare pe bena. Surubul de prindere folosit este exclusiv pentru fixarea plasticului. Daca nu cari nimic este OK, altfel marea bara cromata o sa deterioreze rapid filetul din caroserie. Chestia aia de plastic proiectata de francezi este geniala, se sprijina foarte bine pe multe puncte pe tot conturul benei. Stiu ce spun, am demontat-o pentru antifonarea benei.
Iar bara din pozele postate de tine protejeaza mai bine decat bull-bar-ul.
Pe care sasiu? Ai gaurit bara sa te prinzi de lonjeroane?
Interesanta masinuta ta...sa te plimbe in siguranta...
Poze cu interiorul nu ai?
Te asteptam in fiecare duminica la intalnirile noastre...detalii gasesti pe topicul dedicat acelui subiect.
La ce vrei sa ajungi cu modificatul masinii, cum ai vrea sa arate la finalul tuning-ului? Ajuta la ceva bullbar-ul ala sau doar ca aspect estetic?
Mie sincer nu imi place, dar daca pe tine te face sa te simti bine atunci face toti banii.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment