Logan EZS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan EZS

Sa va prezint loganu meu ambiance fabricatie 2008
    Dotari ulterioare:
    exterior:
    -jante torra 17'x7j et 40
    -anvelope good year f1 205/40/r17
    -folie omologata si nu prea
    -arcuri sport cu flexu(o spira fata si una spate)
    -finala remus cu iesire dubla

interior:
    -schimbat lumini ceasuri in alb si rosu
    mp3 sony cu stick,difuzoare jbl fata-spate,subwoofer mtx,amplificator blaupunkt
    Attached Files

Bine ai venit pe forum.Imi place cum ai inceput sa aranajezi masina,chiar daca-i varianta cheala.Jantele sunt super.In privinta arcurilor....hmm cam scartaie),cred ca mai bine luai ceva sport,fara sa le tai pe cele stock.S-a discutat aici pe forum,ce implica lucrul asta.

Spor la tunarit!
    Cumpar volan de Duster

Comment

Bun, felicitari. In afara de tamburii aia vopsiti tipator, restul e ok. Cauta sa schimbi arcurile alea taiate, o sa vezi ca nu vorbesc prostii.

Sunt grele jantele? Ce model de Toora sunt?
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

frumos, nu te opri...
        si foliile sunt sau nu omologate? ;)
        Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

Cum se comporta masina cu arcurile, le ai taiate de mult timp? Si eu am aceeasi configuratie de roata 205/40/17 si ma gandeam si la opt cu arcurile taiate . Ms
          ABS+ 1.6

Comment

arcurile o sa le schimb cu unele sport,jantele nu sunt asa grele,folia este alfa rom trans deci nu stiu cat de omologata e mai ales ca am si pe fata destul de inchisa.Va multumesc pentru primirea facuta.
            mcnalex se comporta destul de bine si cu arcurile taiate doar ca nu sta cum trebuie in taler pe fata

Originally posted by dsign View Post
            Bun, felicitari. In afara de tamburii aia vopsiti tipator, restul e ok. Cauta sa schimbi arcurile alea taiate, o sa vezi ca nu vorbesc prostii.

Sunt grele jantele? Ce model de Toora sunt?
            nu stiu prea multe despre ele doar ca st torra le am luat de la cineva

imi cer scz dar nu prea ma pricep cu rapsusurile la msg dar invat pana diseara ))))
            Last edited by cypryk; 24 May 2009, 12:52. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Imi place cum ai aranjat masina mai ales jantele!

Comment

Hai ma gogule ca e frumoasa masina...inafar de tamburii aia))))).multi km fara probleme
                app cand imi dai si mie jantele?
                AG 16 Y M A

Comment

dsing jantele am impresia ca st model T230

cat mai curand )) aline :P
                  Last edited by cypryk; 24 May 2009, 12:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Foarte frumoasa jantele..le-am admirat si la mioveni;imi place ca o modifici simplist;)

Comment

Bine ai venit pe forum....
                      nota 10 pentru jante, ceva probleme cu politia din cauza lor?
                      Cum trage masina cu ele?

Comment

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos!!
                        MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

spark... pana la urma probleme ai cu toate si cu folia si cu tobele conteaza sa stii sa vb ;) si zic eu ca nu ai pob;)

Comment

Bine ai venit. Frumoasa masina. Spor in continuare

Comment

Bine ai venit..printre loganisti. E frumoasa ,jantele,folia si finala o completeaza perfect.
                              Culoarea este frumoasa de asemenea...se vede ca o intreti bine. Multi km fara probleme.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google