multam fain X
Logan EZS
Collapse
X
-
Arata foarte bine masina, poate arata si mai bine daca taiai 2 spire, dar nu stiu cat de practica era.oricum frumoase modificarile. si in legatura cu folia si jantele, poti sa vorbesti tu cat de frumos vrei cu politia, poti sa-i reciti si eminescu, daca vrea sa te arda te arde, nu ai fi primul. sper sa nu ai probleme si cat mai multi km fara probleme.numai bineGlory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!
Comment
-
ai avut pana acum probleme cu folia?? ..ca am pus si eu de la alfaromtrans folie... pe alta masina....dar mergeam cu masina aia numai in cursu' sapt.. si ziua..cand nu prea te opreste...sigpic
Comment
-
frumoase jante,dau super bine pe logan...e ucigatoare asemanarea lor cu oz-urile lui dsign...super frumoasa,oricum!sa os stapanesti sanatos si schimba-ti arcurile cu unele sport!e pacat de ea!bafta si numa'bine"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
tin sa va anunt ca in seara asta l oprit pe tata pt ca eu nu mai am permis momentan si mi a luat talonu si 5 milioane pt anvelope cik si folie 1000 lei in 2 luni cred ca imi iau mandat cat d curant ((((((((((((((((((
ingerulol la comportament depinde de drum se simte foarte mult in curbe si nu topaia chiar asa cum zic unii..... in curble cu care intram inainte cu 90 intru acum cu 120 lejer eu zic ca pt moment se merita
si ceva c mi a placut foarte mult cand pui frana brusk... nu se mai lasa pe fata .....
nu bogdane e facuta in mioveni jud arges
razvane sa vedem pt ca pe moment st tare dezamagit ca imi lua garda talonu dar sper sa trec si de asta si dupaia ii pn o suspensie sport sa nu mai stau cu arcurile alea taiate
Comment
-
( baii..dar astia s-au pus rau de tot pe voi.. tu acum..mauu in weekend..Numai la noi nu prea stiu ei care e treaba cu inch-ii..sau sunt prea baieti de ne lasa sa circulam..Imi pare rau ptr cele intamplate..sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment