Logan EZS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

multam fain X

Comment

salut
      bun venit...un inceput frumosla modificari; chiar o raritate incalcatarile..
      un filmulet cu toba ar fi interesant; sunt curios cum suna remusul
      "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Arata foarte bine masina, poate arata si mai bine daca taiai 2 spire, dar nu stiu cat de practica era.oricum frumoase modificarile. si in legatura cu folia si jantele, poti sa vorbesti tu cat de frumos vrei cu politia, poti sa-i reciti si eminescu, daca vrea sa te arda te arde, nu ai fi primul. sper sa nu ai probleme si cat mai multi km fara probleme.numai bine
        Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!

Comment

se aude f bine si masina in sine arata extraordinar. Am ramas placut surprins de ea..la fulgerul de la Mioveni.
          Numai bine,
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

ai avut pana acum probleme cu folia?? ..ca am pus si eu de la alfaromtrans folie... pe alta masina....dar mergeam cu masina aia numai in cursu' sapt.. si ziua..cand nu prea te opreste...
            sigpic

Comment

cumva a patra poza este facuta in tg. neamt? by the way, nice car!
              sigpic

Comment

sa o porti sanatos in continuare si sa te bucuri de ea fiecare km aprcurs fara incidente neplacute

bine ai venit printre noi

ceva planuri de viitor ?

Comment

Speechless - jantele TOORA arata bestial . Frumoasa masina , cat te-au costat ? Daca ai facut modificarea respectiva la suspensii acum cum e la comportament ?
                  1.6 MPi Icy White

Comment

frumoase jante,dau super bine pe logan...e ucigatoare asemanarea lor cu oz-urile lui dsign...super frumoasa,oricum!sa os stapanesti sanatos si schimba-ti arcurile cu unele sport!e pacat de ea!bafta si numa'bine
                    "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

dsign nu are oz-uri
                      laureate 1.5l, albastru marin

Comment

dar ce are?ma rog,fie cum zici tu!uite-te la masina lui si vb dupa aia....
                        "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

prietene sunt vecin cu el daca tot vrei sa afli ce jante are iti zic: EVO CORSE SAN REMO
                          laureate 1.5l, albastru marin

Comment

tin sa va anunt ca in seara asta l oprit pe tata pt ca eu nu mai am permis momentan si mi a luat talonu si 5 milioane pt anvelope cik si folie 1000 lei in 2 luni cred ca imi iau mandat cat d curant ((((((((((((((((((

ingerulol la comportament depinde de drum se simte foarte mult in curbe si nu topaia chiar asa cum zic unii..... in curble cu care intram inainte cu 90 intru acum cu 120 lejer eu zic ca pt moment se merita

si ceva c mi a placut foarte mult cand pui frana brusk... nu se mai lasa pe fata .....

nu bogdane e facuta in mioveni jud arges

razvane sa vedem pt ca pe moment st tare dezamagit ca imi lua garda talonu dar sper sa trec si de asta si dupaia ii pn o suspensie sport sa nu mai stau cu arcurile alea taiate
                            Last edited by Cezar; 25 May 2009, 23:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

ce facusi ma ai ramas fara talon??unde l-a oprit?
                              low....&.....slow

Comment

( baii..dar astia s-au pus rau de tot pe voi.. tu acum..mauu in weekend..Numai la noi nu prea stiu ei care e treaba cu inch-ii..sau sunt prea baieti de ne lasa sa circulam..Imi pare rau ptr cele intamplate..
                                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google