Sal, Bine V-am Gasit !!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sal, Bine V-am Gasit !!!

Recunosc, pana acum nu m-am gandit sa intru pe club. O fac acum cu intarziere, dar vorba aia, "mai bine mai tarziu.....".

Masina este un Logan 1,4 MPI 2005 si are in prezent 120.000km. Nu e masina personala, e de firma dar am facut o pasiune pentru ea deoarece o mare parte din timpul zilei mi-l petrec la volan.

Nu am avut probleme mari pana acum si sper sa o tina tot asa. O menajez ca si cum este a mea chiar daca turometrul arata 4000 la schimbarea vitezelor. (nici nu stiu..... oare e bine?)

Ma bucur ca v-am descoperit si sper sa impartasim impresii, pareri si discutii constructive.

Va salut.

pune si cateva poze sa iti vedem masina

Comment

Bun venit pe forum asteptam poze cu masina si kilometrajul este taxi de ai atatia km?

Comment

ce sa zic?
        sa ai parte de multi km cu ea ca sa faci bani pentru una noua si care sa fie a ta1
        Pune si tu ceva poze si poate ti-o tunezi si vei fi poate singurul cu masina de servici tunata!
        Bafta si numa bine!
        aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Salutare. Bine ai venit pe forum. Pune poze cu masina

Comment

asteptam poze cu masina.cateodata 4000rpm e cam putin pentru mine

Comment

ma tot uit la poza de la avatar si nu imi dau seama care esti tu, cea din stanga sau cea din dreapta??
              Bine ai venit in club. Urca pozele, nu ne mai fierbe....

Comment

Multumesc pentru primirea calduroasa. Din pacate doar maine am sa postez poze deoarece nu am.

Masina nu e taxi. Lucrez in distributie si am in subordine cativa agenti, o parte din ei locati in alte judete. De aici si km in medie 700-800 pe saptamana.

Toti cei care ma cunosc spun ca sunt obsedat cu curatenia si lucrul asta se reflecta si asupra masinii. Celor de la spalatorie nu le-a venit sa creada ca masina este de firma si nici ca are km mentionati.

Legat de tuning, sa mai astepte. Nu sunt adeptul tuningului poate doar unul discret. Ce vreau sa-i montez, poate o cotiera, dar caut ceva pe original sau ceva foarte apropiat de culoarea tapiseriei (gri). Aveti idee de ceva preturi???

Va salut

Comment

Pai nu cred ca e cineva de aici care sa-si tina masina ca o troaca de porci in ceea ce priveste curatenia!
                  Una peste alta, sunt sigur de asta, ca eu de 10 ani lucrez in distributie/aprovizionare si vreau sa spun ca mai mult stau in masina de servici decat in MAM-ul meu!
                  Mai scapa ceva murdarie, dar masina de servici te reprezinta pe tine ca om(in ceea ce priveste curatenia ei) !
                  Asa ca pune odata pozele alea sa le vedem si noi!
                  Iar daca nu iti deconteaza banii pe cotiera, parerea mea e sa iei ceva mai ieftin!
                  Pune poze si mai vorbim!
                  Numa' bine!
                  aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Bun venit!
                    Asteptam pozele.
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

bine ai venit printre noi !!!!!
                      sigpic
                      The MVP

Comment

Bine ai venit

Comment

Bine ai venit ! Hai cu pozele D
                          b 89 plk

Comment

Te salut !
                            Si multi Km de acom incolo fara evenimente.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google